Tijdelijke opslag in Zwolle

Tijdelijke opslagruimte huren in Zwolle en omgeving? Dan ben je bij BOX-it-up aan het juiste adres. Je huurt eenvoudig tijdelijke opslag en BOX-it-up maakt het je erg makkelijk. We bezorgen een of meerdere opslagBOXen direct voor je voordeur, jij laadt in (of wij verzorgen dat voor je) wij halen de BOX op en slaan deze veilig en droog op. Je hoeft niet meerdere keren je spullen te verplaatsen waardoor je veel tijd en moeite bespaart. Makkelijk hè!

 • Tijdelijke opslagruimte thuis bezorgd

 • 1. Wij bezorgen mobiele opslagruimte

  BOX-it-up bezorgt je mobiele opslagruimte. Dus Jij hoeft geen bus te huren of heen en weer te rijden. Hoeveel tijdelijke opslag je nodig hebt hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wil opslaan of wilt verhuizen. Een opslagBOX is 8m3 groot en we kunnen tot 4 opslagBOXen in 1 rit bij je bezorgen. Met onze opslagcalculator bereken je exact hoeveel tijdelijke opslagruimte je nodig hebt. Je kiest een dag en een dagdeel waarop je de tijdelijke opslagruimte bezorgt wilt hebben. Onze bezorgers bellen op de bezorg dag altijd op welk tijdstip wij met de opslagBOX op je stoep staan!

  BEREKEN HET AANTAL BOXEN

 • Tijdelijke opslag voor de deur

 • 2. Tijdelijke opslag voor de deur

  Als de BOX er staat, kun je beginnen met inladen. Heb je je spullen klaarstaan? Dan duurt het gemiddeld zo’n 60 minuten om de opslagBOX in te laden. Klaar met inladen? Dan sluit je de BOX zelf af met je eigen hangslot, zodat wij er ook niet bij kunnen. Wij halen op de afgesproken dag je BOX(en) weer op. Je hoeft niet te wachten tot ‘ie wordt opgehaald.

 • Veilig en droog tijdelijke opslagruimte opslaan

 • 3. Tijdelijke opslagruimte veilig en droog

  We plaatsen je tijdelijke opslagruimte in onze centrale opslag in Zwolle. De ruimte is beveiligd en voorzien van camera toezicht. Heb je tussentijds spullen uit je opslagruimte nodig? Laat ons 48 uur van tevoren weten wanneer je in je opslagBOX wilt en wij sturen je een persoonlijke code waarmee je de deur van de bezoekersruimte opent.

 • Transport van tijdelijke opslagruimte

 • 4. Mobiele opslagruimte weer thuis bezorgd

  Heb je geen tijdelijke opslagruimte meer nodig en kunnen je spullen terug naar (je nieuwe) huis? Plan dit dan zo vroeg mogelijk in. We bezorgen je tijdelijke opslagruimte weer. Klaar met uitladen? Dan halen we de opslagBOXen weer bij je op.

  Tijdelijke opslag thuis bezorgd

  Goedkoop tijdelijke opslag huren

  En voor de prijs hoef je het niet te laten! Je kunt bij BOX-it-up goedkoop een tijdelijke opslagruimte huren. Een mobiele opslagruimte heb je namelijk al vanaf € 69,- per BOX. Voor studenten hebben een leuke actie. Die kunnen zelfs voor een nog lagere prijs de tijdelijke opslag huren.

  Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van tijdelijke opslag?

  OFFERTE AANVRAGEN