BOX-it-up » Tijdelijke opslag

 

Tijdelijke opslag in en om Zwolle

Tijdelijke opslagruimte huren in Zwolle en omgeving? Dan ben je bij BOX-it-up aan het juiste adres. Je huurt eenvoudig tijdelijke opslag en BOX-it-up maakt het je erg makkelijk. We bezorgen een of meerdere opslagBOXen direct voor je voordeur, jij laadt in (of wij verzorgen dat voor je), wij halen de BOX op en slaan deze veilig en droog op. Je hoeft niet meerdere keren je spullen te verplaatsen waardoor je veel tijd en moeite bespaart. Makkelijk hè!

Voordelen tijdelijke opslag bij BOX-it-up

blank EENVOUDIG: we bezorgen altijd en halen op,
blank VEILIG: Je BOX staat in onze droge en beveiligde opslagruimte,
blank GEMAKKELIJK: jij hoeft alleen maar in te pakken (of wij doen dat),
blank SNEL: als je klaar bent met inladen, doe je de deur dicht. Wij regelen de rest.
blank GOEDKOOP: vaste lage prijs van € 69,- per BOX/mnd.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren jouw tijdelijke opslagruimte?

OFFERTE AANVRAGEN

blank bereken zelf hoeveel opslagruimte je nodig hebt

 

Tijdelijke opslag voor een verbouwing of het schuren van de vloer

Mensen huren vaak een of meer boxen als ze gaan verbouwen. Bijvoorbeeld een uitbouw van de benedenverdieping of een dakkapel om de zolder te vergroten. Of omdat alles de kamer uit moet, omdat er een nieuwe vloer wordt gelegd of de vloer wordt geschuurd. Het is dan handig als je de spullen uit die ruimtes tijdelijk kunt opslaan. Zodat je in de andere kamers in je huis nog gewoon kunt lopen, zonder dat er overal extra spullen staan. En loopt de verbouwing een beetje uit? Geen probleem. Dan laten we de box nog een tijdje bij ons staan. Voor verbouwingen hebben we ook een speciale container die thuis voor de deur kan blijven staan tijdens de verbouwing.

Tijdelijke opslag thuis bezorgd

Mobiele opslagruimte als je je huis gaat verkopen

Een zo leeg mogelijk huis verkoopt het best. Wij verzamelen altijd veel mooie spullen in ons huis. Maar als je spullen te veel ruimte innemen, lijkt je huis kleiner dan het is. Daarom adviseert een makelaar vaak om wat spullen weg te halen als er kijkers komen. Ook dan kan een BOX een uitkomst zijn. De tijdelijke opslag is een fluitje van een cent en je kunt bij je spullen als je ze nodig hebt.

Tijdelijke opslag bij overlijden of scheiding

Er zijn ook minder leuke redenen waarom je spullen tijdelijk moet opslaan. Bijvoorbeeld als er iemand overlijdt en de woning moet worden leeggehaald. Vaak zijn er dan nog spullen die verdeeld moeten worden en is daar op korte termijn geen tijd voor. Zo’n periode rond een overlijden is al hectisch genoeg.
Hetzelfde geldt voor een scheiding. Als de inboedel is verdeeld, maar de tijdelijke woning is niet groot genoeg voor alle spullen. Ook dan is tijdelijke opslag in onze box een uitkomst.

Tijdelijke opslagruimte bij jou voor de deur

Woon je in de binnenstad van Zwolle, in de wijk Assendorp of aan de Vecht? Of in de omgeving van Zwolle, Apeldoorn of Deventer? Het maakt niet uit waar je woont, we bezorgen in elke straat de opslagbox bij je aan de deur. In 4 simpele stappen huur je een BOX voor de tijdelijke opslag van je inboedel.

 • tijdelijke opslagruimte voor de deur
  1. BOX BIJ JE THUIS
  Wij brengen de mobiele opslagruimte.
 • opslag inladen
  2. BOX INLADEN
  Jij laadt de tijdelijke opslag in.
 • opslagbox in opslag bij ons
  3. OPSLAG NAAR ONS
  Wij passen op jouw spullen.
 • tijdelijke opslag retour
  4. OPSLAG RETOUR
  Wij brengen de BOX terug.

BOX-it-up ook bij jou thuis?