Tijdelijke opslag in onze droge hal

Tijdelijke opslagruimte huren in Zwolle en omgeving? Dan ben je bij BOX-it-up aan het juiste adres. Je huurt eenvoudig tijdelijke opslag en BOX-it-up maakt het je erg makkelijk. We bezorgen een of meerdere opslagBOXen direct voor je voordeur, jij laadt in, wij halen de BOX op en slaan deze veilig en droog op. Je hoeft niet meerdere keren je spullen te verplaatsen waardoor je veel tijd en moeite bespaart. Makkelijk hè!

BOXITUP website-iconen

1. BOX BIJ JE THUIS

Wij brengen de opslagBOX bij je

BOXITUP_website-iconen

2. BOX INLADEN

Jij laadt de opslagBOX rustig in

BOXITUP_website-icon

3. BOX NAAR OPSLAG

Wij passen op jouw spullen

BOXITUP_website-iconen

4. BOX WEER TERUG

Wij brengen de opslagBOX terug

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van jouw tijdelijke opslagruimte?

Voordelen tijdelijke opslag bij BOX-it-up

EENVOUDIG: we bezorgen altijd en halen op,
VEILIG: Je BOX staat in onze droge en beveiligde opslagruimte,
GEMAKKELIJK: jij hoeft alleen maar in te laden,
SNEL: als je klaar bent met inladen, doe je de deur dicht. Wij regelen de rest.
GOEDKOOP: vaste lage prijs van € 79,- per BOX/mnd.

Hoeveel ruimte heeft een opslagBOX?

De binnenmaat van een BOX is 235 x 153 x 223 cm (L x B x H). Daar past dus heel veel in. Maar hoeveel BOXen heb jij nodig? Dat bereken je heel makkelijk met onze opslagcalculator. Je vult gewoon online in welke meubels en spullen je wilt opslaan. En dat doe je voor elke kamer in jouw huis. Eén druk op de knop en je ziet direct hoeveel verhuisBOXen je nodig hebt.

bereken zelf hoeveel opslagruimte je nodig hebt

Is de tijdelijke opslag van BOX-it-up geschikt voor een verbouwing?

Tijdelijke opslag is zeer geschikt voor een verbouwing of bij het schuren van de vloer. Mensen huren vaak één of meer boxen als ze gaan verbouwen. Bijvoorbeeld een uitbouw van de benedenverdieping of een dakkapel om de zolder te vergroten. Of omdat alles de kamer uit moet, omdat er een nieuwe vloer wordt gelegd of de vloer wordt geschuurd. Het is dan handig als je de spullen uit die ruimtes tijdelijk kunt opslaan. Zodat je in de andere kamers in je huis nog gewoon kunt lopen, zonder dat er overal extra spullen staan. En loopt de verbouwing een beetje uit? Geen probleem. Dan laten we de box nog een tijdje bij ons staan. Voor kortere verbouwingen hebben we ook een speciale container die thuis voor de deur kan blijven staan tijdens de verbouwing.

Tijdelijke opslag thuis bezorgd
Tijdelijke opslag thuis bezorgd

Is de tijdelijke opslagruimte te gebruiken bij de verkoop van mijn huis?

Een zo leeg mogelijk huis verkoopt het best. Wij verzamelen altijd veel mooie spullen in ons huis. Maar als je spullen te veel ruimte innemen, lijkt je huis kleiner dan het is. Daarom adviseert een makelaar vaak om wat spullen weg te halen als er kijkers komen. Ook dan kan een mobiele opslagruimte een uitkomst zijn. De tijdelijke opslag is een fluitje van een cent en je kunt bij je spullen als je ze nodig hebt.

Kan ik de mobiele opslagruimte huren bij overlijden of een scheiding?

Er zijn ook minder leuke redenen waarom je spullen tijdelijk moet opslaan. Bijvoorbeeld als er iemand overlijdt en de woning moet worden leeggehaald. Vaak zijn er dan nog spullen die verdeeld moeten worden en is daar op korte termijn geen tijd voor. Zo’n periode rond een overlijden is al hectisch genoeg.
Hetzelfde geldt voor een scheiding. Als de inboedel is verdeeld, maar de tijdelijke woning is niet groot genoeg voor alle spullen. Ook dan is tijdelijke opslag in onze box een uitkomst.

Kan de tijdelijke opslagruimte bij mij voor de deur bezorgd worden?

Woon je in de binnenstad van Zwolle, in de wijk Assendorp of aan de Vecht? Of in de omgeving van Zwolle, Apeldoorn of Deventer? Het maakt niet uit waar je woont, we bezorgen in elke straat opslagbox bij je aan de deur.

Wat kost een tijdelijke opslagruimte bij BOX-it-up?

De prijs voor het huren van een opslagruimte begint al bij €79,- per maand. Weten wat jouw opslagruimte kost? Vraag direct een offerte aan. Wij maken graag een persoonlijk voorstel voor jouw extra opslagruimte, natuurlijk vrijblijvend!

Wat zijn de transportkosten van een mobiele opslagruimte?

De transportkosten hangen af van je afstand tot onze vestiging in Zwolle. Hoe langer je huurt, hoe meer korting je kan ontvangen op zowel het brengen als het retourneren.

Offerte aanvragen?

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend aanbod bekijken voor het bezorgen en huren van je opslagruimte?