p-oranje

OPSLAGBOX HUREN VOOR DE DEUR

p-oranje

OPSLAGRUIMTE THUISBEZORGD

p-oranje

FLEXIBELE BEZORGING

p-oranje

TUSSENTIJDS GRATIS TOEGANG

BOX-it-up »Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag in onze droge hal

Tijdelijke opslagruimte huren in Zwolle en omgeving? Dan ben je bij BOX-it-up aan het juiste adres. Je huurt eenvoudig tijdelijke opslag en BOX-it-up maakt het je erg makkelijk. We bezorgen een of meerdere opslagBOXen direct voor je voordeur, jij laadt in, wij halen de BOX op en slaan deze veilig en droog op. Je hoeft niet meerdere keren je spullen te verplaatsen waardoor je veel tijd en moeite bespaart. Makkelijk hè!

BOXITUP website-iconen

1. BOX VOOR DE DEUR

Jouw spullen zijn ingepakt
BOX-it-up brengt de opslagruimte naar je toe
BOXITUP_website-iconen

2. INLADEN BOX

Jij laadt de opslagBOX in
en sluit je deur af
BOXITUP_website-icon

3. OPSLAG BIJ ONS

Wij passen op jouw spullen
Jij kunt in je opslagBOX wanneer je maar wilt

BOXITUP_website-iconen

4. BOX RETOUR

Maak een afspraak
Wij brengen de BOX terug

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van een BOX?

Voordelen van tijdelijke opslag bij Box-it-up:

P-ORANJE-HD

Eenvoudig

We bezorgen altijd en halen de BOX ook weer op.

P-ORANJE-HD

Veilig

Je BOX staat in onze droge en beveiligde opslagruimte. 

P-ORANJE-HD

Gemakkelijk

Jij hoeft alleen maar in te laden.

P-ORANJE-HD

Snel

Als je klaar bent met inladen, doe je de inboedelopslag dicht. Wij regelen de rest.

P-ORANJE-HD

Goedkoop

Een vaste lage prijs van €79 per vier weken. 

Hoe veel opslagruimte heeft een BOX?

 

De binnenafmetingen van een BOX zijn 350 x 153 x 223 cm (L x W x H). Dus daar past veel in. Maar hoe veel BOXen heb je eigenlijk nodig? Dit bereken je gemakkelijk met onze opslag calculator. Je geeft gemakkelijk online aan welke inboedel je op wilt slaan. Dit doe je voor iedere kamer in het huis. Met één klik op de knop weet je hoeveel verhuixBOXen je nodig hebt.

pp-oranje blurb

Bereken hoeveel opslagruimte je nodig hebt.

Ix BOX-it-up’s tijdelijke opslag geschikt voor een renovatie?

Tijdelijke opslag is zeer geschikt voor een renovatie. Mensen huren vaak één of meer boxen voor tijdens de renovatie. Bijvoorbeeld, het uitbreiden van de begane grond, of het plaatsen van een dakraam om de zolder te vergrootten. Of omdat alles uit de kamer moet omdat er een nieuwe vloer wordt gelegd, of de vloer wordt geschuurd. Het is handig dat je dan tijdelijk je inboedel van deze kamers ergens op kan slaan. Zodat je nog steeds rond kan lopen door de andere kamers in je huis, zonder dat er allemaal spullen in de weg staan. Duurt de renovatie wat langer? Geen probleem. Dan slaan we de BOX tijdelijk bij ons op.

Voor kortere renovaties hebben wij een speciale BOX die tijdens de verbouwing voor de deur kan blijven staan.

plaatsing opslagBOX

Tijdelijke opslag aan huis geleverd.

Kan de tijdelijke opslagruimte worden gebruikt als ik mijn huis verkoop?

Een zo leeg mogelijk huis verkoopt het best. We verzamelen altijd veel mooie spullen in ons huis. Maar als je spullen te veel ruimte innemen, lijkt je huis kleiner dan het is. Daarom adviseert een makelaar vaak om wat spullen weg te halen als er kijkers komen. Een mobiele opslagruimte kan in dat geval ook een oplossing zijn. De tijdelijke opslag is een fluitje van een cent en je kunt bij je spullen wanneer je ze nodig hebt.

Kan ik de mobiele opslagruimte huren in geval van overlijden of echtscheiding?

Er zijn ook minder prettige redenen waarom je dingen tijdelijk moet opslaan. Bijvoorbeeld als iemand overlijdt en het huis moet worden leeggehaald. Vaak zijn er spullen die nog verdeeld moeten worden en daar is op korte termijn geen tijd voor. Zo’n periode rond een overlijden is al hectisch genoeg.

Hetzelfde geldt voor een scheiding. Als de inboedel verdeeld is, maar de tijdelijke woning niet groot genoeg is voor alle spullen. Tijdelijke opslag in onze box is ook een oplossing.

Kan de tijdelijke opslagruimte bij mij thuis worden afgeleverd?

Woon je in het centrum van Zwolle, in de wijk Assendorp of aan de Vecht? Of in de omgeving van Zwolle, Apeldoorn of Deventer? Het maakt niet uit waar je woont, wij bezorgen in elke straat opslagboxen aan huis.

Hoeveel kost tijdelijke opslagruimte bij BOX-it-up?

De prijs voor het huren van een opslagruimte begint bij €79 per vier weken. Wil je weten wat jouw opslagruimte kost? Vraag dan direct een offerte aan. We maken graag een persoonlijk voorstel voor jouw extra opslagruimte, uiteraard geheel vrijblijvend!

Wat zijn de transportkosten van een mobiele opslagruimte?

De transportkosten zijn afhankelijk van de afstand tot onze vestiging in Zwolle. Hoe langer je huurt, hoe meer korting je kunt krijgen op zowel bezorgen als terugbrengen.

Offerte aanvragen?

Wil je een persoonlijke en volledig vrijblijvende offerte voor de levering en huur van je opslagruimte?