p-oranje
OPSLAGBOX HUREN VOOR DE DEUR
p-oranje

OPSLAGRUIMTE THUISBEZORGD

p-oranje

FLEXIBELE BEZORGING

p-oranje

TUSSENTIJDS GRATIS TOEGANG

Opslagruimte huren Zwolle

Opslag huren in Zwolle? Dan is de opslagruimte van BOX-it-up Zwolle dé ideale oplossing.

Bij ons huur je een opslagruimte voor slechts voor € 79,- per maand. Huur je een opslagruimte bij ons in Zwolle, dan zetten wij de opslag bij jou voor de deur. Wij hebben een mobiele opslagruimte. We kunnen tot 4 BOXen in 1 rit bij je bezorgen en door zijn handige formaat kunnen wij deze BOXen zelfs in het centrum van Zwolle bezorgen. Dus woon je aan het Ter Pelwijkpark? We plaatsen ze zo dicht mogelijk bij je voor de deur. Jij pakt de opslagruimte in. Als de BOX is ingepakt, dan brengen wij deze naar onze beveiligde opslag op de Marslanden in Zwolle. Je inboedel staat daar droog, beschermd en veilig, en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens makkelijk opslagruimte in Zwolle huren.

Ga je binnen Zwolle verhuizen, naar de binnenstad van Zwolle, de hoofdstad van Overijssel? Of ga je buitenaf wonen, in Berkum-Brinkhoek, bij de Overijsselse Vecht?

Wanneer je de opslag niet meer nodig hebt, dan brengen wij de opslagruimte weer naar je (nieuwe) adres in Zwolle of in de buurt van Zwolle. Want natuurlijk bezorgen we de opslag ook weer naar je nieuwe adres in de wijde regio Zwolle.

OpslagBOX aan huis

Voordelen van opslag huren via BOX-it-up Zwolle

Scherp geprijsd: Naast onze standaard scherpe prijzen hebben wij ook leuke acties.

Service: Wij doen het transport en kunnen je op verzoek ook helpen met laden.

Veilig: Onze opslagruimte in Zwolle is voorzien van alarm, toegangscontrole en camerabewaking.

Goedkoper: Je bent goedkoper uit dan met een verhuisbedrijf.

Bezorging voor de deur: We bezorgen de opslagruimte voor de deur en tot op de stoep in de omgeving van Zwolle. Dus ook voor mensen in Ommen, Elburg, Hattem, Heerde, Epe, Dalfsen, Wezep, ’t Harde, Heino, Nieuwleusen, Olst, Wijhe

Vraag vrijblijvend een offerte aan of bereken zelf hoeveel opslagruimte je nodig hebt

Selecteer hier hoeveel vierkante meter of hoeveel kuub je nodig hebt, of selecteer de grootte van je woning:

1 BOX

INHOUD 8 m³
OPPERVLAKTE 4 M²
STUDIO

2 BOXes

INHOUD 16 m³
OPPERVLAKTE 8 M²
3 KAMERWONING

3 BOXen

INHOUD 24 m³
OPPERVLAKTE 12 M²²
4 KAMERWONING

4 BOXen

INHOUD 32 m³
OPPERVLAKTE 16 M²
5 KAMERWONING

Of bereken zelf hoeveel opslagruimte je nodig hebt

Korting op transport van de opslagruimte in regio Zwolle

Woon je in Stadshagen, Westenholte of in Zwolle Zuid? Als je een opslagruimte twee maanden huurt en je woont in Zwolle bezorgen we de opslag met flinke korting! Jij hoeft alleen maar in te laden. Wij halen de opslagruimte gratis weer op en slaan je spullen op in onze beveiligde opslaglocatie op de Marslanden in Zwolle. Daar staan de boxen droog en brandveilig. Je kunt ons pand zien als je over de N35 Zwolle in rijdt richting het stadion van PEC Zwolle aan de linkerkant.

Opslag huren Zwolle? Neem contact op!

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van opslagruimte in Zwolle?

Opslagruimte bezorgd Zwolle Centrum

Opslagruimte bezorgd Zwolle Centrum. Woon je in Zwolle en wil je tijdelijke opslagruimte huren? Dan is BOX-it-up de oplossing. We hebben de opslagruimte bezorgd Zwolle Centrum, in de binnenstad van Zwolle, dicht bij het Bethlehemkerkplein, pal naast de voordeur. Klant heeft zelf ingepakt. Nadat de box ingepakt is, brachten wij de box naar onze beveiligde opslag op de Marslanden. De inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens gemakkelijk een opslagruimte huren.

BOX in Zwolle

Opslagruimte op de Marslanden in Zwolle

Een opslagruimte huren in Zwolle kan eenvoudig. Wij houden van service en van onze lage prijzen. Je huurt al voor € 79,- per maand opslagruimte. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslagruimte. Wij bieden hulp bij verhuizen en hebben verhuismateriaal. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen.
Zwolle onze beveiligde opslagruimte

Opslagruimte terug? Bezorgen in Zwolle – Assendorp

Heb je je tijdelijke opslagruimte niet meer nodig? Dan brengen wij de opslagBOX weer naar je (nieuwe) huis. Hier mochten we de BOX in Zwolle – Assendorp bezorgen.Ook in Assendorp is onze handige formaat BOXen goed te plaatsen. Bij het uitladen kunnen onze verhuishulpen je een handje helpen.
BOX in Assendorp

Bekijk ook:

Opslagruimte Harderwijk
Opslagruimte Kampen
Opslagruimte Hoogeveen

Opslagruimte Meppel

Wat anderen over ons zeggen