Opslagruimte huren in Zwolle

Tijdelijke opslagruimte huren in Zwolle? Dan is de opslagruimte van BOX-it-up dé oplossing.

Bij ons huur je een BOX voor slechts voor € 69,- per maand. Wij hebben een mobiele opslag BOX. Dit betekent dat wij eerst de opslag BOX naar jou thuis brengen. Jij pakt de box in. Als de box is ingepakt, dan brengen wij deze naar onze beveiligde opslag op de Marslanden, bij jouw in de buurt. Jouw inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens makkelijk tijdelijke opslag huren.

Wanneer je geen tijdelijke opslag meer nodig hebt, dan brengen wij de opslag box weer naar je (nieuwe) locatie. Ook bij het uitladen kunnen we je een handje helpen.

Meer info? HOE WERKT HET

Opslagruimte huren in Zwolle

Menno van Coehoornsingel Zwolle

Kosten opslagruimte huren Zwolle

Wij houden van service en dat is te zien in onze prijzen. Je huurt al voor € 69,- per maand. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslagruimte. Wij bieden hulp bij verhuizen, hebben verhuismateriaal maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen.

Voor studenten is een opslagruimte huren in Zwolle nog goedkoper. Deze actie en andere mooie acties, vind je op onze prijzenpagina.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van opslagruimte in Zwolle?

OFFERTE AANVRAGEN

Opslagruimte huren in Zwolle

Brederostraat Zwolle

Voordelen BOX-it-up

Opslagruimte huren in Zwolle

Opslag locatie Zwolle