p-oranje
OPSLAGBOX HUREN VOOR DE DEUR
p-oranje

OPSLAGRUIMTE THUISBEZORGD

p-oranje

FLEXIBELE BEZORGING

p-oranje

TUSSENTIJDS GRATIS TOEGANG

Opslagruimte huren Kampen

Opslagruimte huren in Kampen? Dan is BOX-it-up dé oplossing. Als je namelijk bij BOX-it-up een opslagruimte huurt in Kampen, dan heb je verschillende voordelen.

Bij ons huur je een opslagruimte voor slechts voor € 79,- per maand. Wij hebben een mobiele opslagruimte. Dit betekent dat wij eerst de opslag naar jou thuis in Kampen brengen. We kunnen tot 4 BOX(en) in 1 rit bij je bezorgen en door zijn handige formaat ook geschikt om eeuwenoude Hanzestad aan de IJssel te plaatsen! Jij pakt de BOX in. Als de BOX is ingeladen, dan brengen wij deze naar onze beveiligde opslag bij jou in de buurt. Jouw inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens gemakkelijk een opslagruimte huren voor inwoners van De Maten – het Onderdijks, stationskwartier, Brunnepe en Hanzewijk en andere buurten in Kampen.

Wanneer je geen tijdelijke opslag meer nodig hebt, dan brengen wij de opslag weer naar je (nieuwe) huis in Kampen, nabij de uitmonding in het IJsselmeer en het Keteldiep, of een ander plek in Noordwest-Overijssel. Ook bij het uitladen kunnen we je een handje helpen.

Meer info: Hoe werkt het?

Kosten opslag regio Kampen

Een opslagruimte huren in de omgeving van Kampen kan ook goedkoop. Wij houden van service en dat is te zien in onze prijzen. Je huurt al voor € 79,- per maand een opslagruimte. Opslagruimte huren in Kampen – de oude Hanzestad gelegen aan de benedenloop van de IJssel – is ook ideaal voor bewoners van de mooie dorpen in de regio van Kampen, zoals: IJsselmuiden, Kamperveen, Wilsum of Zalk. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslagruimte. Wij hebben hulpmiddelen en verhuismateriaal maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen. En wil je toch even bij je spullen? Via de N50 rij je zo naar BOX-it-up.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van opslagruimte in de omgeving van Kampen?

Voordelen BOX-it-up

pp-oranje blurb
Scherp geprijsd; Naast onze standaard scherpe prijzen hebben wij ook leuke acties.
pp-oranje blurb
Service; Wij doen al het transport.
pp-oranje blurb
Veilig; Onze opslagruimte is voorzien van alarm, toegangscontrole en camerabewaking.
pp-oranje blurb
Goedkoper; Je bent goedkoper uit dan met een verhuisbedrijf.
pp-oranje blurb
Gratis bezorging; Wij bezorgen de BOX(en) vanaf 2 maanden huur gratis in Kampen voor de deur.
pp-oranje blurb

In alle wijken en dorpen; Van Kampereiland en IJsselmuiden tot Kamperveen en Zalk.

OpslagBOX Apeldoorn

Opslagruimte voor de deur in Kampen

Bekijk ook:

pp-oranje blurb

Opslagruimte Meppel