p-oranje
OPSLAGBOX HUREN VOOR DE DEUR
p-oranje

OPSLAGRUIMTE THUISBEZORGD

p-oranje

FLEXIBELE BEZORGING

p-oranje

TUSSENTIJDS GRATIS TOEGANG

Opslagruimte huren Deventer

Met onze mobiele opslagruimte voor de opslag of verhuizing van je spullen en meubels, heb je goedkope opslag in 4 simpele stappen geregeld. Opslagruimte huren in Deventer? Met BOX-it-up zò opgelost!

BOXITUP website-iconen

1. Wij brengen de opslagruimte naar Deventer

Of meerdere BOXen voor je meubels en inboedel. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wilt opslaan of verhuizen. Door zijn handige formaat kunnen wij deze BOXen zelfs bezorgen in de eeuwenoude Hanzestad, gelegen aan de rivier de IJssel. Even voor het idee: in een BOX van 8m3 gaan ongeveer 150 dozen. Je 3-zitter past dan in een andere BOX. Gebruik onze rekentool om precies te berekenen hoeveel opslag je nodig hebt.
Vervolgens kies je een dag en een dagdeel waarop je de opslagruimte in Deventer wilt hebben. Een paar dagen van tevoren hoor je van ons hoe laat wij met de BOX op je stoep staan. En natuurlijk belt onze chauffeur je nog even op de dag van levering.

BEREKEN JE OPSLAGRUIMTE

BOXITUP_website-iconen

2. Jij laadt je spullen in de mobiele opslagruimte

Als je opslagruimte in Deventer – de derde gemeente van Overijssel en de op één na grootste gemeente van Salland – staat, kun je beginnen met inladen. Heb je daar hulpmiddelen bij nodig zijn? Geen probleem, wij hebben ze. Heb je je spullen klaarstaan? Dan duurt het gemiddeld zo’n 30-45 minuten om de BOX in te laden. Onze verhuisset compleet met onder andere markers, verhuisdekens en etiketten, kan je daarbij goed gebruiken. Voor het slim inpakken en inladen hebben we stapelgoede tips. Klaar met inladen? Dan sluit je de opslag zelf af met je eigen hangslot, zodat wij er ook niet bij kunnen. Wij halen de opslagruimte op en brengen deze via de dijk langs de IJssel of door Salland naar onze centrale opslag. Je hoeft niet te wachten tot ‘ie wordt opgehaald.

BOXITUP_website-icon

3. Opslag bij BOX-it-up

Je spullen staan droog en veilig in de centrale opslag van BOX-it-up in Zwolle op zo’n 30 kilometer van Deventer. Er is cameratoezicht en onze ruimte is beveiligd. Heb je spullen uit de BOX nodig? Je kunt altijd bij je spullen, ook in het weekend en ’s avonds (tot 23.00 uur). Laat ons 48 uur van tevoren weten via dit formulier wanneer je in je BOX wilt en wij sturen je een persoonlijke code waarmee je de bezoekersruimte opent.

BOXITUP_website-iconen

4. Opslagruimte retour bezorgen in regio Salland

Ga je binnen Deventer verhuizen, in de buurt van de Lebuïnuskerk, bij het oudste park van Nederland, het Worpplantsoen, Tuindorp of Keizerslanden? Of naar één van de dorpen in Salland: Colmschate, Bathmen, Schalkhaar of Diepenveen? Of wil jij je opslagruimte terug naar de plaatsen in de omgeving van Deventer, naar het noordwesten van Deventer naar Olst of Wijhe, het noordoosten naar Raalte, het oosten naar Rijssen-Holten, het zuiden naar Lochem (Gelderland) of het westen naar Voorst? Laat het ons hier weten, dan plannen we een afspraak om de opslag weer naar je toe te brengen. Het uitladen gaat nog sneller. We nemen de BOXen direct na het uitladen weer leeg mee. Behalve als je de opslagruimte nog wat langer nodig hebt natuurlijk.

OpslagBOX Deventer

Wat kost opslag huren in Deventer?

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van je mobiele opslagruimte in Deventer?

Bekijk ook:

pp-oranje blurb

Opslagruimte Apeldoorn

pp-oranje blurb

Opslagruimte Zwolle