BOX-it-up » Opslagruimte huren » Deventer

 

Opslagruimte huren in Deventer

Met onze mobiele opslagBOX voor de opslag of verhuizing van je spullen en meubels, heb je goedkope opslagruimte in 4 simpele stappen geregeld. Opslagruimte huren in Deventer? Met BOX-it-up zò opgelost!

 • blank

 • 1. Wij brengen de opslag naar Deventer

  Of meerdere opslagBOXen. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wilt opslaan of verhuizen. Even voor het idee: in een opslagBOX van 8m3 gaan ongeveer 150 dozen. Je 3-zitter past dan in een andere opslagBOX. Gebruik onze rekentool om precies te berekenen hoeveel opslag je nodig hebt.
  Vervolgens kies je een dag en een dagdeel waarop je de opslag in Deventer wilt hebben. Een paar dagen van tevoren hoor je van ons hoe laat wij met de opslagBOX op je stoep staan. En natuurlijk belt onze chauffeur je nog even op de dag van levering.

  BEREKEN JE OPSLAGRUIMTE

 • blank

 • 2. Jij laadt je spullen in de opslagBOX

  Als de BOX er staat, kun je beginnen met inladen. Heb je daar een paar extra handjes bij nodig zijn? Geen probleem, wij hebben ze. Heb je je spullen klaarstaan? Dan duurt het gemiddeld zo’n 30-45 minuten om de opslagBOX in te laden. Onze verhuisset compleet met onder andere markers, verhuisdekens en etiketten, kan je daarbij goed gebruiken. Voor het slim inpakken en inladen hebben we stapelgoede tips. Klaar met inladen? Dan sluit je de BOX zelf af met je eigen hangslot, zodat wij er ook niet bij kunnen. Wij brengen de BOX zo snel mogelijk naar onze centrale opslag. Je hoeft niet te wachten tot ‘ie wordt opgehaald.

 • blank

 • 3. Opslag bij BOX-it-up

  Je spullen staan droog en veilig in de centrale opslag van BOX-it-up in Zwolle op zo’n 30 kilometer van Deventer. Er is cameratoezicht en onze ruimte is beveiligd. Heb je spullen uit de opslagBOX nodig? Je kunt altijd bij je spullen, ook in het weekend en ’s avonds (tot 23.00 uur). Laat ons 48 uur van tevoren weten via mail of telefoon wanneer je in je opslagBOX wilt en wij sturen je een persoonlijke code waarmee je de bezoekersruimte opent.

 • blank

 • 4. Opslagruimte in Deventer retour op afspraak

  Heb je geen opslagruimte meer nodig en kunnen je spullen terug naar (je nieuwe) huis in Deventer (of elders)? Laat het ons weten, dan plannen we een afspraak om de opslag weer naar je toe te brengen. Net als bij het inladen, kunnen we je ook helpen bij het uitladen van de box. Het uitladen gaat nog sneller. We nemen de BOXen direct na het uitladen weer leeg mee. Behalve als je de BOX nog wat langer nodig hebt natuurlijk.

  Opslagruimte huren Deventer

  Opslagruimte huren Deventer

  Wat kost opslag huren in Deventer?

  Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van je mobiele opslagruimte in Deventer?

  OFFERTE AANVRAGEN