p-oranje
OPSLAGBOX HUREN VOOR DE DEUR
p-oranje

OPSLAGRUIMTE THUISBEZORGD

p-oranje

FLEXIBELE BEZORGING

p-oranje

TUSSENTIJDS GRATIS TOEGANG

BOX-it-up » Prijzen

Wat kost opslagruimte huren?

Je hebt genoeg keuze, bij verhuizen en opslagruimte huren. Bij ons kun je tijdelijke en mobiele opslagruimte huren. Wij komen één van onze BOXen brengen, en ook weer ophalen. Je heb je spullen dus maar 1 keer in handen. En dat maakt BOX-it-up erg voordelig. We houden de kosten voor een opslagruimte bij BOX-it-up laag. En natuurlijk brengen we je opslagruimte ook weer naar je nieuwe (t)huis. Service hè? Daar houden we van. En van scherpe prijzen!

Onze prijzen voor tijdelijke opslag

We zijn graag duidelijk in onze afspraken. Jij wilt exact weten waar je aan toe bent. Wij maken graag een persoonlijk voorstel voor jouw extra opslagruimte, natuurlijk vrijblijvend! Vergelijk onze prijzen met die van onze concurrenten. Je kunt ervan op aan: bij ons heb je geen verborgen kosten bij het huren van een opslagruimte.

De prijs voor het huren van een opslagBOX begint al bij €79,- per huurperiode (4 weken), bij 6 huurperiodes of meer. Weten wat jouw opslagruimte kost? Vraag direct jouw prijs op!

De prijs voor het huren van een VerbouwBOX begint bij €239,- voor de eerste week. Daarna wordt er €35 per extra week in rekening gebracht. 

Graag weten hoeveel opslag je nodig hebt? En welke BOX het beste bij jou past?

Maak dan gebruik van onze keuzehulp. Hiermee bereken je gemakkelijk hoeveel opslagruimte je nodig hebt, en welke BOX het beste bij jouw situatie past.

Kosten van transport bij opslagruimte huren

Als je een opslagbox minimaal 2 huurperiodes huurt en je adres valt binnen 45 kilometer van ons adres in Zwolle, bezorgen we de tijdelijke opslagruimte gratis bij je thuis! Jij hoeft alleen maar in te laden. Wij halen de box gratis weer op en slaan je spullen op in onze beveiligde opslaglocatie in Zwolle. Woon je verder dan 45 kilometer van Zwolle? Dan ontvang je in de offerte van ons de kosten van transport.

OpslagBOX

Opslagbox al voor €79,- per huurperiode

Jouw voordelen

pp-oranje blurb

Persoonlijk: direct contact en duidelijke afspraken,

pp-oranje blurb

Service: wij bezorgen je opslagruimte (en brengen je spullen na afloop ook weer terug),

pp-oranje blurb

Veilig: je spullen liggen veilig opgeslagen in onze opslagruimte,

pp-oranje blurb

Goedkoper: Kosten voor opslagruimte zijn goedkoper dan een verhuisbedrijf inschakelen.