Wat kost opslagruimte huren?

Je hebt genoeg keuze, bij verhuizen en opslagruimte huren. Bij ons kun je tijdelijke en mobiele opslagruimte huren. Wij komen de opslagbox brengen en ook weer ophalen. Je heb je spullen dus maar 1 keer in handen. En dat maakt BOX-it-up erg voordelig. We houden de kosten voor een opslagruimte bij BOX-it-up laag. En natuurlijk brengen we je opslagruimte ook weer naar je nieuwe (t)huis. Service hè? Daar houden we van. En van scherpe prijzen!

Onze prijzen voor tijdelijke opslag

We zijn graag duidelijk in onze afspraken. Jij wilt exact weten waar je aan toe bent. Wij maken graag een persoonlijk voorstel voor jouw extra opslagruimte, natuurlijk vrijblijvend! Vergelijk onze prijzen met die van onze concurrenten. Je kunt ervan op aan: bij ons heb je geen verborgen kosten bij het huren van een opslagruimte. De prijs voor het huren van een opslagbox begint al bij €79,- per maand bij 6 maanden of meer. Weten wat jouw opslagruimte kost? Vraag direct jouw prijs op!

 

Vraag direct jouw prijs op, of bereken zelf hoeveel opslagruimte je nodig hebt

Selecteer hier hoeveel vierkante meter of hoeveel kuub je nodig hebt, of selecteer de grootte van je woning:

1 BOX

INHOUD 8 m³

OPPERVLAKTE 4 M²

STUDIO

2 BOXen

INHOUD 16 m³

OPPERVLAKTE 8 M²

3 KAMERWONING

3 BOXen

INHOUD 24 m³

OPPERVLAKTE 12 M²

4 KAMERWONING

4 BOXen

INHOUD 32 m³

OPPERVLAKTE 16 M²

5 KAMERWONING

Of bereken zelf hoeveel opslagruimte je nodig hebt

 

Kosten van transport bij opslagruimte huren

Als je een opslagbox minimaal 2 maanden huurt en je adres valt binnen 45 kilometer van ons adres in Zwolle, bezorgen we de tijdelijke opslagruimte gratis bij je thuis! Jij hoeft alleen maar in te laden. Wij halen de box gratis weer op en slaan je spullen op in onze beveiligde opslaglocatie in Zwolle. Woon je verder dan 45 kilometer van Zwolle? Dan ontvang je in de offerte van ons de kosten van transport.

wat kost opslagruimte
Opslagbox al voor €79,- per maand

Jouw voordelen