BOX-it-up » Opslagruimte huren » Meppel

Opslagruimte huren Meppel

Opslagruimte huren in Meppel? Dan is BOX-it-up dé oplossing. Als je namelijk bij BOX-it-up een opslagruimte huurt, dan heb je verschillende voordelen.

Het eerste is dat je een opslag huurt in Meppel voor slechts voor € 69,- per maand. Daarnaast hebben wij een mobiele opslag BOX. Dit betekent dat wij eerst de opslag BOX bij jou voor de deur in Meppel brengen. Jij pakt, eventueel met onze hulp, de box in. Als de opslag BOX is ingepakt, dan brengen wij deze naar onze beveiligde opslag bij jouw in de buurt. Jouw inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens gemakkelijk een opslagruimte huren in Meppel.

Wanneer je geen tijdelijke opslag meer nodig hebt, dan brengen wij de opslag box weer naar je (nieuwe) locatie. Ook bij het uitladen kunnen we je een handje helpen.

HOE WERKT BOX-IT-UP?

 

Kosten opslag huren Meppel

Een opslagruimte huren in Meppel kan ook goedkoop. Wij houden van service en dat is te zien in onze prijzen. Je huurt al voor € 69,- per maand een opslagruimte. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslagruimte. Wij bieden hulp bij verhuizen, hebben verhuismateriaal maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van opslagruimte in Meppel?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor studenten is een opslagruimte huren nog goedkoper. Deze actie en andere mooie acties, vind je op onze prijzenpagina.

Voordelen BOX-it-up opslagruimte Meppel

Opslagruimte huren Meppel

Opslagruimte voor deur