Opslagruimte huren Meppel

Opslagruimte huren in Meppel? Dan is BOX-it-up dé oplossing. Als je namelijk bij BOX-it-up een opslagruimte huurt, dan heb je verschillende voordelen.

Het eerste is dat je een opslag huurt in Meppel voor slechts voor € 79,- per maand. Daarnaast hebben wij een mobiele opslag BOX. Dit betekent dat wij eerst de opslagruimte bij jou voor de deur in Meppel brengen. We kunnen tot 4 BOXen in 1 rit bij je bezorgen. En door zijn handige formaat kunnen we deze zelfs in het centrum van de drukkersstad Meppel bezorgen. Jij pakt de box in. Als de opslagruimte is ingepakt, dan brengen wij deze naar onze beveiligde opslag bij jouw in de buurt. Jouw inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens gemakkelijk een opslagruimte huren voor inwoners van Meppel.

Wanneer je geen tijdelijke opslag meer nodig hebt, dan brengen wij de opslag weer naar je (nieuwe) locatie in Meppel of in een andere plaats in Zuidwest Drenthe.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van opslagruimte in Meppel?

Voor studenten is een opslagruimte huren nog goedkoper. Deze actie en andere mooie acties, vind je op onze prijzenpagina.

 

Voordelen van opslagruimte huren in Meppel

Scherp geprijsd; Naast onze standaard scherpe prijzen hebben wij ook leuke acties.
Service; Wij doen al het transport
Veilig; Onze opslagruimte is voorzien van alarm, toegangscontrole en camerabewaking
Goedkoper; Je bent goedkoper uit dan met een verhuisbedrijf
Bezorging voor de deur: We bezorgen de opslagruimte voor de deur en tot op de stoep
Ook in de omgeving: Ook in Staphorst, Havelte, De Wijk, Nijeveen en Zwartsluis.

 

Wat kost opslag huren in Meppel?

Een opslagruimte huren als je in Meppel woont kan ook goedkoop. Wij houden van service en dat is te zien in onze prijzen. Je huurt al voor € 79,- per maand een opslagruimte. Opslagruimte huren in Meppel is ook ideaal voor inwoners van Staphorst, Havelte, De Wijk, Nijeveen en Zwartsluis. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslagruimte. Wij hebben verhuismateriaal maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen. En, wil je toch even bij je spullen? Dat kan natuurlijk! Vanuit het spoor knooppunt Meppel is BOX-it-up gemakkelijk te bereiken.

Opslagruimte huren Meppel
Mobiele opslagruimte regio Meppel

Direct opslagruimte huren in regio Meppel? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Selecteer hier hoeveel spullen je wilt opslaan en je weet exact waar je aan toe bent.

1 BOX

INHOUD 8 m³

OPPERVLAKTE 4 M²

STUDIO

2 BOXen

INHOUD 16 m³

OPPERVLAKTE 8 M²

3 KAMERWONING

3 BOXen

INHOUD 24 m³

OPPERVLAKTE 12 M²

4 KAMERWONING

4 BOXen

INHOUD 32 m³

OPPERVLAKTE 16 M²

5 KAMERWONING