INBOEDELOPSLAG OP MAAT EN HET TRANSPORT METEEN GEREGELD

Als je binnenkort gaat verbouwen of verhuizen kun je bij BOX-it-up inboedelopslag huren. We bezorgen je opslagbox voor de deur. Een BOX is ruim 8 kubieke meter groot en groot genoeg is voor jouw meubels. Natuurlijk kun je ook meer inboedel opslag huren, we kunnen tot 4 BOXen van 8m3 in één rit bij je bezorgen.

Inboedel opslaan in Zwolle

Woon je in de binnenstad van Zwolle, in de wijk Assendorp of aan de Vecht? Of in de omgeving van Zwolle, Apeldoorn of Deventer? Het maakt niet uit waar je woont, we bezorgen in elke straat de opslagbox bij je aan de deur. Met een BOX voor de opslag of verhuizing van je meubels, kun je goedkope inboedelopslag huren in 4 simpele stappen.


 • opslagruimte wordt bezorgd
 • 1. OPSLAG BIJ JE THUIS

  Wij brengen de meubelopslag bij jou voor de deur. Of meerdere opslagboxen. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel inboedel je (tijdelijk) wilt opslaan of verhuizen. Vervolgens kies je een dag waarop wij je opslagruimte mogen bezorgen. Een paar dagen van tevoren hoor je van ons hoe laat wij met je meubels op je stoep staan. En natuurlijk belt onze chauffeur je nog even op de dag van levering.


 • opslagruimte inladen
 • 2. OPSLAGBOX INLADEN

  Als de BOX er staat, kun je beginnen met inladen van je inboedel. Heb je daar een paar extra handjes bij nodig zijn? Geen probleem, wij hebben ze. Klaar met inladen? Dan sluit je de inboedelopslag zelf af met je eigen hangslot, zodat wij er ook niet bij kunnen. Wij brengen de BOX zo snel mogelijk naar onze centrale opslag. Je hoeft niet te wachten tot ‘ie wordt opgehaald.


 • opslagruimte huren
 • 3. OPSLAGBOX VEILIG BIJ ONS

  Wij passen op je inboedel. Meubelopslag huren bij BOX-it-up is veilig! Je meubels staan droog en veilig in de centrale opslag van BOX-it-up bij jou in de buurt. Er is cameratoezicht en onze ruimte is beveiligd. Heb je inboedel uit de opslagBOX nodig? Laat het ons weten. Je kunt altijd bij je spullen, ook in het weekend en ’s avonds (tot 23.00 uur).


 • opslagruimte retour
 • 4. INBOEDELOPSLAG TERUG

  Heb je de opslagruimte niet meer nodig en kunnen je meubels terug naar (je nieuwe) huis? Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak om je opslagbox weer naar je toe te brengen. Net als bij het inladen van je meubels, kunnen we je ook helpen bij het uitladen van de box.

 • Gratis bezorging en transport in Zwolle en omgeving

  Als je 2 maanden bij ons huurt en we bezorgen binnen 45 kilometer van ons adres in Zwolle, brengen we je meubelopslag gratis bij je thuis! Jij hoeft alleen maar in te laden. Wij halen je BOX weer op en slaan je inboedel op in ons droge en beveiligde pand in Zwolle op de Marslanden, naast de N35.

  Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van tijdelijke inboedelopslag?

  OFFERTE AANVRAGEN

  Waarom inboedel opslaan bij BOX-it-up?

  De eenvoudigste manier van je inboedel opslaan in Zwolle en omstreken! Geen gedoe met een busje huren en heen en weer rijden. Als je opslagBOX voor de deur staat, kun je gelijk beginnen met inladen van je meubels. En als je klaar bent, halen we je BOX(en) weer op en slaan we je spullen op in ons veilige en droge pand op de Marslanden in Zwolle.
  Tussentijds bij je inboedel? Altijd mogelijk! Laat het ons 2 werkdagen van tevoren weten en we sturen je de toegangscode van de deur van de bezoekersruimte. Met je eigen sleutel maak je jouw BOX open.

  Inboedelopslag

  Inboedelopslag bij jou voor de deur

  Hoeveel opslag heb ik nodig voor mijn verbouwing of verhuizing?

  Dat hangt er natuurlijk vanaf hoeveel meubels je (tijdelijk) wil opslaan of wilt verhuizen. We hebben een handige opslagcalculator waarmee je precies kunt berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt.

  BEREKEN OPSLAGRUIMTE

  Voordelen inboedel opslag bij BOX-it-up:

  EENVOUDIG: we bezorgen altijd en halen op,
  VEILIG: Je BOX staat in onze droge en beveiligde opslagruimte,
  GEMAKKELIJK: jij hoeft alleen maar in te pakken (of wij doen dat),
  SNEL: als je klaar bent met inladen, doe je de deur dicht. Wij regelen de rest.
  GOEDKOOP: vaste lage prijs van € 69,- per BOX/mnd.