Inboedelopslag van BOX-it-up

Ga je binnenkort verbouwen of verhuizen? Dan kan je bij BOX-it-up inboedelopslag huren. We zetten de opslagbox voor je deur. Een BOX is ruim 8m3 groot en in de meeste gevallen groot genoeg is voor jouw meubels. Natuurlijk kun je ook meer meubelopslag huren. We kunnen tot 4 BOXen van 8m3 in één rit bij je bezorgen. Als het moet, rijden we een paar keer heen en weer.

Voordelen inboedelopslag bij BOX-it-up:

EENVOUDIG: we bezorgen altijd en halen de inboedelopslag ook weer op.
VEILIG: Je BOX staat in onze droge en beveiligde opslagruimte.
GEMAKKELIJK: jij hoeft alleen maar in te laden.
SNEL: als je klaar bent met inladen, doe je de inboedelopslag dicht. Wij regelen de rest.
GOEDKOOP: vaste lage prijs van € 79,- per BOX/mnd.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor inboedelopslag?

Of bereken eerst zelf hoeveel opslag je nodig hebt

Hoe verdeel je de inboedel over de box?

Over de opslag van je meubels moet je van tevoren goed nadenken. Je moet de ruimte zo efficiënt mogelijk gebruiken. En dat is lastig, want het gaat vaak om spullen die veel ruimte innemen en niet allemaal even groot zijn. Maak vooraf een plan voor de inrichting van je box. Belangrijk is dat je grote, zware dingen onderin de box zet. Bijvoorbeeld een bank of fauteuil. Bescherm je meubels met verhuisdekens, dan kan je er ook weer iets op zetten zonder dat ze beschadigen. Op het zitgedeelte van je bank kan weer dozen plaatsen, zodat je daar bovenop weer verder kunt stapelen.

Demonteer je meubels zoveel mogelijk voor de opslag

Haal kasten, bedden en tafels uit elkaar. Dat scheelt een hoop ruimte in de inboedelopslag. Je zet ze rechtop tegen de zij- of achterwand. Bewaar de schroeven en moertjes goed. Stop ze in een zakje en plak ze aan het meubel vast. Zo heb je ze snel weer bij de hand als je de meubels weer in elkaar gaat zetten.

Denk bij je inboedelopslag aan de stabiliteit

Zorg ervoor dat je spullen niet kunnen omvallen. Ook niet tijdens het vervoer. Wij kunnen je daarbij helpen met onze verhuispakketten. Daarmee bescherm je je inboedel, zowel tijdens het vervoer als tijdens de meubelopslag.

Maak een lijst van je opgeslagen inboedel

Als je meerdere boxen gebruikt, is het handig om te weten wat er in elke box zit. Vooral als je tijdens de meubelopslag iets nodig hebt. Zet daarom alles op een lijst. Als je van tevoren al weet welke spullen je misschien nodig hebt tijdens de opslag, zet die dan als laatste in de box. Dan kan je er makkelijk en snel bij.

Gratis bezorging en transport in Zwolle en omgeving

Huur je twee maanden bij ons een of meer opslagboxen? En woon je binnen 45 kilometer van ons adres in Zwolle? Dan brengen we je opslagbox gratis bij je thuis! Jij hoeft alleen maar in te laden. Wij halen je BOX weer op en brengen je inboedel naar ons droge en beveiligde pand in Zwolle op de Marslanden, naast de N35. En we brengen je opgeslagen inboedel ook gratis weer terug.

Inboedelopslag voor de deur
Inboedelopslag bij jou voor de deur

Waarom inboedel opslaan bij BOX-it-up?

De eenvoudigste manier van meubelopslag in Zwolle en omstreken! Geen gedoe met een busje huren en heen en weer rijden. Als je opslagBOX voor de deur staat, kun je gelijk beginnen met inladen van je meubels.

Hoeveel inboedelopslag heb ik nodig voor mijn verbouwing of verhuizing?

Dat hangt er natuurlijk vanaf hoeveel meubels je (tijdelijk) wilt opslaan of verhuizen. We hebben een handige opslagcalculator waarmee je precies kunt berekenen hoeveel opslagruimte je nodig hebt.

1. BOX OP JE STOEP

Jouw spullen zijn ingepakt
BOX-it-up brengt de opslagruimte naar je toe

2. INLADEN BOX

Jij laadt de opslagBOX in
en sluit je deur af

3. OPSLAG BIJ ONS

Wij passen op jouw spullen
Jij kunt in je opslagBOX wanneer je maar wilt

4. BOX RETOUR

Maak een afspraak
Wij brengen de BOX terug

Tussentijds bij je inboedelopslag? Altijd mogelijk! Laat het ons twee werkdagen van tevoren weten en we sturen je de toegangscode van de deur van de bezoekersruimte. Met je eigen sleutel maak je jouw BOX open.

Offerte aanvragen?

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het bezorgen en huren van je opslagruimte?