BOX-it-up » OpslagBOX

 

Opslagbox huren

Jouw spullen of meubels doe je in een opslagBOX van BOX-it-up. Dat doe je lekker zelf. En als je dat niet wilt of kunt? Dan regel je met onze Verhuishulp extra handjes!

Ruim: 99% van alle meubels past in een opslagBOX.
Makkelijk: Je hoeft alleen in te pakken.
Transport geregeld: Wij brengen je opslagruimte bij je en halen deze weer op.
Veilig en droog: Jouw opslagBOX staat veilig en droog in onze opslaghal.
Geen zorgen: Wij brengen je opslagruimte ook weer bij je terug.
Simpel: Je hoeft alleen nog maar uit te laden!
 
VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN >

 

 • opslagbox voor de deur
  1. BOX BIJ JE THUIS
  Wij brengen de opslagBOX aan huis.
 • opslagbox inladen
  2. BOX INLADEN
  Jij laadt de verhuisBOX in.
 • box in opslag bij ons
  3. OPSLAG BIJ ONS IN ZWOLLE
  Wij passen op jouw spullen.
 • opslagbox retour
  4. BOX RETOUR
  Wij brengen de opslagBOX terug.

 

Hoeveel ruimte heeft een opslagBOX?

De binnenmaat van een BOX is 235 x 153 x 223 cm (L x B x H). Daar past dus heel veel in. Maar hoeveel BOXen heb jij nodig? Dat bereken je heel makkelijk met onze opslagcalculator. Je vult gewoon online in welke meubels en spullen je wilt opslaan. En dat doe je voor elke kamer in jouw huis. Eén druk op de knop en je ziet direct hoeveel BOXen je nodig hebt.

Wat kun je allemaal opslaan in een opslagBOX?

Je kunt (bijna) alles in de BOX stoppen: Dozen, meubels, speelgoed, gereedschap. Alles kun je in de opslagBOX stoppen. Nou ja, bijna alles. Want planten, etenswaren en andere bederfelijke spullen mag je niet opslaan. Dat is natuurlijk logisch. Daar moet je iets anders voor regelen.

Hoe pak je de opslagBOX slim in?

Als je slim inpakt, kun je meer spullen in een BOX stoppen. Wij helpen je daar graag bij. Stop losse en kleine spullen zoveel mogelijk in dozen. Dat stapelt lekker. En je kunt zo meer spullen kwijt in de BOX. Want je benut zo elke ruimte optimaal. Neem ook eens een kijkje op onze pagina boordevol tips.. Daar vind je allerlei leuke en nuttige tips over inpakken.

Kunnen jullie ook helpen met verhuismaterialen?

Wat dacht je van een steekwagentje voor de zware spullen? Of speciale beschermhoezen voor de bank of de matrassen? BOX-it-up heeft allerlei materialen die opslag voor jou makkelijker maken. Ook kun je bij ons een verhuispakket regelen. Met handige dingen om jouw spullen veilig en snel in te pakken. Denk maar eens aan dekens om jouw kostbare meubels te beschermen tegen krassen.

Wordt mijn opslagBOX veilig en droog opgeslagen?

Jouw spullen zijn belangrijk voor jou. En dus ook belangrijk voor ons. Daarom passen wij er goed op. De BOX is droog, zodat jouw spullen niet nat of vochtig worden. Ook sluit je de BOX zelf af met een eigen hangslot. Alleen jij hebt dus toegang tot jouw BOX. Bovendien is onze opslaglocatie in Zwolle goed beveiligd. Zo zijn er bewakingscamera’s. En voldoen wij aan alle eisen op het gebied van brandveiligheid.

Wat zijn de transportkosten?

In Zwolle of binnen 45 kilometer van onze opslaglocatie zorgen wij voor gratis vervoer van jouw BOX. Dat betekent geen haal- en brengkosten. Je moet dan wel twee maanden of langer een opslagBOX bij ons huren.

opslagbox voor de deur

OpslagBOX aan huis

 

BOX-it-up ook bij jou thuis?