Opslagbox huren

Een opslagbox of verhuisbox huren in Zwolle en omgeving? Een tijdelijke opslagbox voor opslag of verhuizing van je spullen heb je in 4 simpele stappen geregeld. Je huurt een mobiele opslagbox en wij plaatsen deze in onze droge, beveiligde opslagruimte, wat verschillende voordelen met zich meebrengt.

 • Wij brengen de containerbox

 • 1. Wij brengen de containerbox

  Of meerdere boxen, het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wil opslaan of wilt verhuizen. Even voor het idee: in een opslagbox van 8m3 gaan ongeveer 150 dozen. Maar die 3-zitter past er dan niet meer bij. Gebruik onze rekentool om precies te berekenen hoeveel verhuisboxen je moet huren.
  Vervolgens kies je een dag en een dagdeel waarop je de opslagbox wil hebben. Een paar dagen van tevoren laten we je weten op welk tijdstip wij met de box op je stoep staan.

 • Laad zelf de opslagbox

 • 2. Goedkoop en makkelijk

  Je kunt via BOX-it-up goedkoop een verhuisbox huren. Een box huur je namelijk al vanaf € 69. Voor studenten is het helemaal voordelig. Die kunnen zelfs voor een nog lagere prijs de containerbox huren. Jij laadt zelf de boxen in, dat is het eerste verdiend!. Maar naast het verhuren van de mobiele opslagboxen bieden wij ook verschillende extra services aan, denk bijvoorbeeld aan hulp bij het verhuizen. Dit is uiteraard ook voor een scherpe prijs.

 • verhuisbox in opslagruimte

 • 3. Jouw opslag, onze verantwoordelijkheid

  Je spullen staan droog en veilig in de centrale opslagruimte van BOX-it-up bij jou in de buurt. Jouw inboedel is onze verantwoordelijkheid en zo voelen we dat ook. Er is cameratoezicht en onze ruimte is beveiligd. Je kunt altijd bij je spullen, ook in het weekend en ’s avonds (tot 23.00 uur). Laat ons 48 uur van tevoren weten via mail of telefoon wanneer je in je opslagbox wilt en wij sturen je een persoonlijke code waarmee je de bezoekersruimte opent.

 • Je opslagbox weer retour

 • 4. Je opslagbox weer retour

  Heb je geen mobiele opslagbox meer nodig en kunnen je spullen terug naar (je nieuwe) huis? Laat dit zo vroeg mogelijk weten, dan plannen we dit in en rijden wij de verhuisbox gratis* weer naar je toe. Net als bij het inladen, kunnen we je ook helpen bij het uitladen van je opslagbox. Geef dit aan op het formulier of als je belt.

 • BOX-it-up ook bij jou thuis?