Opslagruimte huren Apeldoorn

Tijdelijke opslagruimte huren in Apeldoorn? Dan is de opslagruimte van BOX-it-up dé oplossing.

Bij ons huur je een opslagruimte voor slechts voor € 79,- per maand. Wij hebben een mobiele opslagruimte. Dit betekent dat wij eerst de opslag naar jou thuis in Apeldoorn brengen. We kunnen tot 4 BOX(en) in 1 rit bij je bezorgen en door zijn handige formaat ook geschikt om rond Paleis Het Loo te plaatsen! Jij pakt de BOX in. Als de opslagruimte is ingepakt, dan brengen wij deze naar onze beveiligde opslag bij jouw in de buurt. Jouw inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens makkelijk tijdelijke opslag huren voor inwoners van De Maten, Zuidbroek, Osseveld, Zevenhuizen of Berg en Bos in Apeldoorn.

Wanneer je geen tijdelijke opslag meer nodig hebt, dan brengen wij de opslagruimte weer naar je (nieuwe) huis in Apeldoorn of een ander plek op De Hoge Veluwe. Ook bij het uitladen kunnen we je een handje helpen.

Bereken zelf hoeveel opslagruimte je nodig hebt

 

Opslagruimte Apeldoorn
Opslagruimte huren Apeldoorn

 

Kosten opslag Apeldoorn

Je kunt nu ook goedkoop een opslagruimte huren in Apeldoorn. Wij houden van service en dat is te zien in onze prijzen. Je huurt al voor € 79,- per maand. Opslagruimte huren in het groene Apeldoorn is ook ideaal voor bewoners van de mooie dorpen eromheen zoals Vaassen, Teuge, Ugchelen, Klarenbeek, Beekbergen, Lieren of Wenum-Wiesel. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslagruimte. Wij bieden hulp bij verhuizen, hebben verhuismateriaal maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen. En wil je toch even bij je spullen? Vanuit het verkeersknooppunt Beekbergen (A1 en A50) rij je zo naar BOX-it-up.

Voor studenten is een opslagruimte huren in Apeldoorn nog goedkoper. Deze actie en andere mooie acties, vind je op onze prijzenpagina.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van opslagruimte in Apeldoorn?

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN >

 

Voordelen BOX-it-up

Opslagruimte huren Apeldoorn
Opslag voor de deur in Apeldoorn