BOX-it-up » Opslagruimte huren » Apeldoorn

 

Opslagruimte huren in Apeldoorn

Tijdelijke opslagruimte huren in Apeldoorn? Dan is de opslagruimte van BOX-it-up dé oplossing.

Bij ons huur je een BOX voor slechts voor € 69,- per maand. Wij hebben een mobiele opslagBOX. Dit betekent dat wij eerst de opslagBOX naar jou thuis brengen. Jij pakt de box in. Als de box is ingepakt, dan brengen wij deze naar onze beveiligde opslag bij jouw in de buurt. Jouw inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens makkelijk tijdelijke opslag huren.

Wanneer je geen tijdelijke opslag meer nodig hebt, dan brengen wij de opslagbox weer naar je (nieuwe) locatie. Ook bij het uitladen kunnen we je een handje helpen.

blank Bereken zelf hoeveel opslagruimte je nodig hebt

 

Opslagruimte Apeldoorn

Opslagruimte huren Apeldoorn

 

Kosten opslag Apeldoorn

Wij houden van service en dat is te zien in onze prijzen. Je huurt al voor € 69,- per maand. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslagruimte. Wij bieden hulp bij verhuizen, hebben verhuismateriaal maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen.

Voor studenten is een opslagruimte huren in Apeldoorn nog goedkoper. Deze actie en andere mooie acties, vind je op onze prijzenpagina.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van opslagruimte in Apeldoorn?

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN >

 

Voordelen BOX-it-up

Transport opslag Apeldoorn

Transport opslag Apeldoorn