BOX-it-up » Opslagruimte huren » Harderwijk

Opslagruimte huren Harderwijk

Met een mobiele opslagruimte in Harderwijk voor de tijdelijke opslag of verhuizing van je spullen, regel je goedkope opslagruimte in 4 simpele stappen.

Opslagruimte huren Harderwijk

Opslagruimte huren Harderwijk

 • opslag naar harderwijk

 • 1. Wij brengen de opslag in Harderwijk

  Of meerdere opslag BOXen. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wilt opslaan of verhuizen. Even voor het idee: in een opslag BOX van 8m3 gaan ongeveer 150 dozen. Je 3-zitter past dan in een andere opslag BOX. Gebruik onze rekentool om precies te berekenen hoeveel BOXen je nodig hebt.
  Vervolgens kies je een dag en een dagdeel waarop je de opslagruimte in Harderwijk wilt hebben. Een paar dagen van tevoren hoor je van ons hoe laat wij met de opslag BOX op je stoep staan. En natuurlijk belt onze chauffeur je nog even op de dag van levering.

  BEREKEN JE OPSLAGRUIMTE

 • inladen harderwijk

 • 2. Jij laadt je spullen in de BOX

  Als je opslagruimte in Harderwijk staat, kun je beginnen met inladen. Heb je daar een paar extra handjes bij nodig zijn? Geen probleem, wij hebben ze. Heb je je spullen klaarstaan? Dan duurt het gemiddeld zo’n 30-45 minuten om de mobiele opslag in Harderwijk in te laden. Onze verhuisset compleet met onder andere markers, verhuisdekens en etiketten, kan je daarbij goed gebruiken. Voor het slim inpakken en inladen hebben we stapelgoede tips. Klaar met inladen? Dan sluit je de BOX zelf af met je eigen hangslot, zodat wij er ook niet bij kunnen. Wij brengen de BOX zo snel mogelijk naar onze centrale opslag. Je hoeft niet te wachten tot ‘ie wordt opgehaald.

 • beveiligde opslagruimte

 • 3. Opslag bij BOX-it-up

  Je spullen staan droog en veilig in de centrale opslag van BOX-it-up. Er is cameratoezicht en onze opslagruimte is beveiligd. Heb je spullen uit de opslagBOX nodig? Je kunt altijd bij je spullen, ook in het weekend en ’s avonds (tot 23.00 uur). Laat ons 48 uur van tevoren weten via mail of telefoon wanneer je in je opslagBOX wilt en wij sturen je een persoonlijke code waarmee je de bezoekersruimte opent.

 • opslag retour harderwijk

 • 4. BOX retour op afspraak

  Opslag terug naar Harderwijk? Heb je geen opslagruimte meer nodig en kunnen je spullen terug naar (je nieuwe) huis in Harderwijk (of elders)? Laat het ons weten, dan plannen we een afspraak om de opslag BOX weer naar je toe te brengen. Net als bij het inladen, kunnen we je ook helpen bij het uitladen van de box. Het uitladen gaat nog sneller. We nemen de opslagBOXen direct na het uitladen weer leeg mee. Behalve als je de BOX nog wat langer nodig hebt natuurlijk.

  Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van je opslagruimte in Harderwijk?

  OFFERTE AANVRAGEN