p-oranje
OPSLAGBOX HUREN VOOR DE DEUR
p-oranje

OPSLAGRUIMTE THUISBEZORGD

p-oranje

FLEXIBELE BEZORGING

p-oranje

TUSSENTIJDS GRATIS TOEGANG

Opslagruimte huren Harderwijk

Met een mobiele opslagruimte in Harderwijk voor de tijdelijke opslag of verhuizing van je spullen, regel je goedkope opslagruimte in 4 simpele stappen.
Plaatsing OpslagBOX

Opslagruimte huren Harderwijk

BOXITUP website-iconen

1. Wij brengen de opslagruimte naar Deventer

Of meerdere opslag BOXen. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wilt opslaan of verhuizen. Door zijn handige formaat kunnen wij deze BOXen zelfs in de Hanzestad in het centrum van Harderwijk bezorgen. Even voor het idee: in een opslagruimte van 8m3 gaan ongeveer 150 dozen. Je 3-zitter past dan in een andere BOX. Gebruik onze rekentool om precies te berekenen hoeveel BOXen je nodig hebt.
Vervolgens kies je een dag en een dagdeel waarop je de opslagruimte aan de rand van de Veluwe en aan het Wolderwijd in Harderwijk wilt hebben. Een paar dagen van tevoren hoor je van ons hoe laat wij met de opslag op je stoep staan. En natuurlijk belt onze chauffeur je nog even op de dag van levering.

BEREKEN JE OPSLAGRUIMTE

BOXITUP_website-iconen

2. Jij laadt je spullen in de mobiele opslagruimte

Als je opslagruimte in de oude garnizoensstad Harderwijk staat, kun je beginnen met inladen. Heb je je spullen klaarstaan? Dan duurt het gemiddeld zo’n 30-45 minuten om de mobiele opslag in Harderwijk in te laden. Onze verhuisset compleet met onder andere markers, verhuisdekens en etiketten, kan je daarbij goed gebruiken. Voor het slim inpakken en inladen hebben we stapelgoede tips. Klaar met inladen? Dan sluit je de BOX zelf af met je eigen hangslot, zodat wij er ook niet bij kunnen. Wij halen de opslagruimte op en brengen deze via autosnelweg A28 naar onze centrale opslag. Je hoeft niet te wachten tot ‘ie wordt opgehaald.

BOXITUP_website-icon

3. Opslag bij BOX-it-up

Je spullen staan droog en veilig in de centrale opslag van BOX-it-up. Er is cameratoezicht en onze opslagruimte is beveiligd. Heb je spullen uit de BOX nodig? Je kunt altijd bij je spullen, ook in het weekend en ’s avonds (tot 23.00 uur). Vanuit Harderwijk en omgeving zijn wij prima bereikbaar. Laat ons 48 uur van tevoren weten via dit formulier wanneer je in je opslagruimte wilt en wij sturen je een persoonlijke code waarmee je de bezoekersruimte opent.

BOXITUP_website-iconen

4. Opslagruimte retour op afspraak

Ga je binnen Harderwijk verhuizen, naar de vestingstad, Drielanden of Harderweide en wil jij je opslag terug naar de plaatsen in de omgeving van Harderwijk zoals Nunspeet, Ermelo, Putten, Zeewolde of Hierden? Laat het ons hier weten, dan plannen we een afspraak om de opslagruimte weer naar je toe te brengen. Net als bij het inladen, kunnen we je ook helpen bij het uitladen van de BOX. Het uitladen gaat nog sneller. We nemen de BOXen direct na het uitladen weer leeg mee. Behalve als je de opslag nog wat langer nodig hebt om uit te laden natuurlijk

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van je opslagruimte in Harderwijk?