Verhuiscontainer bij jou voor de deur

Wij bezorgen een verhuiscontainer voor de opslag van je inboedel bij jou voor de deur. Met deze oplossing is verhuizen en je inboedel opslaan een eitje. Zet alles ingepakt klaar op de begane grond en laad de container vol. Wij halen de opslagcontainer op en zetten deze in onze droge en beveiligde opslagruimte.

Verhuiscontainer huren?

Met een verhuis container voor de opslag of verhuizing van je spullen heb je jouw tijdelijke opslag in 4 simpele stappen geregeld:

 • verhuiscontainer voor de deur
  1. BOX BIJ JE THUIS
  Wij brengen de verhuiscontainer.
 • verhuiscontainer inladen
  2. BOX INLADEN
  Jij laadt de opslagcontainer in.
 • verhuiscontainer in opslag bij ons
  3. OPSLAG NAAR ONS
  Wij passen op jouw spullen.
 • verhuiscontainer retour
  4. BOX RETOUR
  Wij brengen de BOX terug.

 

Hoeveel opslagcontainers heb ik nodig voor mijn verhuizing?

Dat hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wil opslaan of wilt verhuizen. Even voor het idee: in een verhuiscontainer van 8m3 gaan ongeveer 150 dozen. Gebruik onze rekentool om precies te berekenen hoeveel containers je nodig hebt.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van een verhuis container?

OFFERTE AANVRAGEN

Heb jij je inboedel weer nodig?

Dan brengen we de container weer terug. Tussentijds bij je spullen? Geen punt! Laat het ons 48 uur van tevoren weten en wij zetten je container klaar in onze bezoekerslounge. Met je eigen unieke code kom je in de bezoekerslounge en met je eigen sleutel maak je jouw opslagcontainer open.

Gratis bezorging in Zwolle en omgeving

Als je een container 2 maanden huurt en je adres valt binnen 45 kilometer van ons adres in Zwolle, bezorgen we de verhuiscontainer gratis bij je thuis! Jij hoeft alleen maar in te laden. Wij halen de container gratis weer op en slaan je spullen op in onze beveiligde opslaglocatie in Zwolle.
Verhuiscontainer Zwolle

Voordelen van de container bij verhuizen