OPSLAGRUIMTE HUREN

Als je binnenkort gaat verbouwen of verhuizen kun je bij BOX-it-up opslagruimte huren. We bezorgen je ruimte voor de deur. Een BOX is ruim 8 kubieke meter groot en groot genoeg is voor jouw spullen. Natuurlijk kun je ook meer opslagruimte huren, we kunnen tot 4 BOXen van 8m3 in één rit bij je bezorgen.

Opslagruimte huren in Zwolle

Woon je in de binnenstad van Zwolle, in de wijk Assendorp of aan de Vecht? Het maakt niet uit waar je in Stadshagen woont of in Berkum, we bezorgen in elke straat van Zwolle je opslagruimte bij je aan de deur. Met een BOX voor de opslag of verhuizing van je spullen, kun je goedkope opslagruimte huren in 4 simpele stappen.


 • opslagruimte wordt bezorgd
 • 1. BOX BIJ JE THUIS

  Wij brengen de opslagruimte. Of meerdere BOXen. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wilt opslaan of verhuizen. Vervolgens kies je een dag waarop wij je opslagruimte mogen bezorgen. Een paar dagen van tevoren hoor je van ons hoe laat wij met je opslagruimte op je stoep staan. En natuurlijk belt onze chauffeur je nog even op de dag van levering.


 • opslagruimte inladen
 • 2. BOX INLADEN

  En dan begint het opslagruimte huren. Als de BOX er staat, kun je beginnen met inladen. Heb je daar een paar extra handjes bij nodig zijn? Geen probleem, wij hebben ze. Klaar met inladen? Dan sluit je de BOX zelf af met je eigen hangslot, zodat wij er ook niet bij kunnen. Wij brengen de BOX zo snel mogelijk naar onze centrale opslag. Je hoeft niet te wachten tot ‘ie wordt opgehaald.


 • opslagruimte huren
 • 3. BOX NAAR ONS

  Wij passen op je spullen. Opslag huren bij BOX-it-up is veilig! Je spullen staan droog en veilig in de centrale opslag van BOX-it-up bij jou in de buurt. Er is cameratoezicht en onze ruimte is beveiligd. Heb je spullen uit de opslagBOX nodig? Laat het ons weten. Je kunt altijd bij je spullen, ook in het weekend en ’s avonds (tot 23.00 uur).


 • opslagruimte retour
 • 4. BOX TERUG

  Opslagruimte niet meer nodig en kunnen je spullen terug naar (je nieuwe) huis? Neem contact met ons op, dan plannen we een afspraak om je opslagruimte weer naar je toe te brengen. Net als bij het inladen, kunnen we je ook helpen bij het uitladen van de box.

 • Gratis bezorging in Zwolle en omgeving

  Als je 2 maanden bij ons huurt en we bezorgen binnen 45 kilometer van ons adres in Zwolle, brengen we je opslagruimte gratis bij je thuis! Jij hoeft alleen maar in te laden. Wij halen je BOX weer op en slaan je spullen op in ons droge en beveiligde pand in Zwolle op de Marslanden, naast de N35.

  Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van opslagruimte?

  OFFERTE AANVRAGEN

  Waarom opslagruimte huren bij BOX-it-up

  De eenvoudigste manier van huren in Zwolle en omstreken! Geen gedoe met een busje huren en heen en weer rijden. Als je BOX voor de deur staat, kun je gelijk beginnen met inladen. En als je klaar bent, halen we je BOX(en) weer op en slaan je spullen op in ons veilige en droge pand op de Marslanden in Zwolle.
  Tussentijds bij je opslagruimte? Altijd mogelijk! Laat het ons 2 werkdagen van tevoren weten en we sturen je de toegangscode van de deur van de bezoekersruimte. Met je eigen sleutel maak je jouw BOX open.

  Opslagruimte huren

  Hoeveel opslag heb ik nodig voor mijn verbouwing of verhuizing?


  Dat hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wil opslaan of wilt verhuizen. We hebben een handige opslagcalculator waarmee je precies kunt berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt.

  BEREKEN OPSLAGRUIMTE

  Voordelen opslagruimte huren bij BOX-it-up

  EENVOUDIG:we bezorgen altijd en halen op,
  VEILIG: Je BOX staat in onze droge en beveiligde opslagruimte,
  GEMAKKELIJK: jij hoeft alleen maar in te pakken (of wij doen dat),
  SNEL: als je klaar bent met inladen, doe je de deur dicht. Wij regelen de rest,
  GOEDKOOP: vaste lage prijs van € 69,- per BOX/mnd.