Hoe werkt BOX-it-up

Met een opslagBOX voor de opslag of verhuizing van je spullen heb je jouw opslagruimte in 4 simpele stappen geregeld.

 • 1. Wij brengen de box

  Of meerdere BOXen, het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wil opslaan of wilt verhuizen. Even voor het idee: in een BOX van 8m3 gaan ongeveer 150 dozen. Maar die 3-zitter past er dan niet meer bij. Gebruik onze rekentool om precies te berekenen hoeveel BOXen je nodig hebt.
  Vervolgens kies je een dag en een dagdeel waarop je de BOX wil hebben. Een paar dagen van tevoren laten we je weten op welk tijdstip wij met de opslagBOX op je stoep staan.

  BEREKEN HET AANTAL BOXEN

 • 2. Zelf de BOX inladen

  Als de BOX er staat, kun je beginnen met inladen. Heb je daar een paar extra handjes bij nodig zijn? Geen probleem, wij hebben ze. Geef het aan bij je reservering, dan helpen we je met in- en – als je dat wil- ook uitladen van de opslagBOX. Gemiddeld duurt het zo’n 30-45 minuten om de container in te laden, maar dat hangt natuurlijk ook af van je voorbereiding. Onze verhuisset compleet met onder andere markers, verhuisdekens en etiketten kan je daarbij enorm helpen. Voor het slim inpakken en inladen hebben we stapelgoede tips. Onze chauffeur kan blijven wachten terwijl je inlaadt. Heb je meer tijd nodig? Dan sluit je BOX zelf af met het meegeleverde slot en hoef je niet voor de deur te wachten tot ‘ie wordt opgehaald. Wij zorgen ervoor dat de BOX zo snel mogelijk (in elk geval dezelfde dag) naar onze centrale opslag of jouw nieuwe huis wordt gebracht.

 • 3. Opslag bij BOX-it-up

  Je spullen staan droog en veilig in de centrale opslag van BOX-it-up bij jou in de buurt. Jouw inboedel is onze verantwoordelijkheid en zo voelen we dat ook. Er is cameratoezicht en onze ruimte is beveiligd. Laat ons 48 uur van tevoren weten via mail, telefoon of WhatsApp wanneer je bij je opslagBOX wil, en wij zetten de BOX gratis voor je klaar i onze bezoekerslounge. Je krijgt bij van ons een persoonlijke code waarmee je de bezoekerslounge , ook in het weekend en ’s avonds (tot 23.00 uur), opent.

  PRIJS AANVRAGEN

 • 4. BOX retour op afspraak

  Heb je geen tijdelijke opslagruimte meer nodig en kunnen je spullen terug naar (je nieuwe) huis? Laat dit ruim van tevoren weten, dan plannen we dit in en brengen wij de opslagBOX weer naar je toe. Net als bij het inladen, kunnen we je ook helpen bij het uitladen van je box. Geef dit aan op het formulier of als je belt.

  BRENG MIJN BOX TERUG

 • BOX-it-up ook bij jou thuis?