Hoe werkt BOX-it-up

Met een opslagBOX voor de opslag of verhuizing van je spullen heb je jouw opslagruimte in 4 simpele stappen geregeld.

 • 1. Wij brengen de box

  Of meerdere BOXen, het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wil opslaan of wilt verhuizen. Even voor het idee: in een BOX van 8m3 gaan ongeveer 150 dozen. En die 3-zitter past dan in een ander BOX. Gebruik onze rekentool om precies te berekenen hoeveel BOXen je nodig hebt.
  Vervolgens kies je een dag en een dagdeel waarop je de BOX wil hebben. Een paar dagen van tevoren laten we je weten op welk tijdstip wij met de opslagBOX op je stoep staan. En natuurlijk belt onze chauffeur je op de dag van levering.

  BEREKEN HET AANTAL BOXEN

 • 2. Jij laadt je spullen in de BOX

  Als de BOX er staat, kun je beginnen met inladen. Heb je daar een paar extra handjes bij nodig zijn? Geen probleem, wij hebben ze. Gemiddeld duurt het zo’n 30-45 minuten om de opslagBOX in te laden als je je spullen klaar hebt staan. Onze verhuisset compleet met onder andere markers, verhuisdekens en etiketten kan je daarbij enorm helpen. Voor het slim inpakken en inladen hebben we stapelgoede tips. Klaar met inladen? Dan sluit je BOX zelf af met je eigen hangslot zodat wij er ook niet bij kunnen. De buitenBOX sluit je af met het meegeleverde cijferslot. Wij zorgen ervoor dat de BOX zo snel mogelijk naar onze centrale opslag wordt gebracht. en Je hoeft niet te wachten tot ‘ie wordt opgehaald.

 • 3. Opslag bij BOX-it-up

  Je spullen staan droog en veilig in de centrale opslag van BOX-it-up bij jou in de buurt. Er is cameratoezicht en onze ruimte is beveiligd. Laat ons 48 uur van tevoren weten via mail, telefoon of WhatsApp wanneer je bij je opslagBOX wil, en wij zetten de BOX dan gratis voor je klaar in onze bezoekerslounge. Je krijgt van ons een persoonlijke code waarmee je de bezoekerslounge , ook in het weekend en ’s avonds (tot 23.00 uur), opent.

 • 4. BOX retour op afspraak

  Heb je geen opslagruimte meer nodig en kunnen je spullen terug naar (je nieuwe) huis? Laat dit ruim van tevoren weten, dan plannen we dit in en brengen wij de opslagBOX weer naar je toe. Net als bij het inladen, kunnen we je ook helpen bij het uitladen van je box. Het uitladen gaat nog sneller, tenzij anders afgesproken, nemen we de opslagBOXen direct na het uitladen leeg weer mee.

  Je persoonlijke prijsvoorstel

  Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van je opslagruimte?

  STUUR MIJ EEN PRIJSVOORSTEL