BOX-it-up » Hoe werkt Box-it-up

Hoe werkt BOX-it-up

Met een opslagBOX voor de opslag of verhuizing van je spullen, regel je goedkope opslagruimte in 4 simpele stappen.

 • 1. Wij brengen de box

  Of meerdere BOXen. Het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wilt opslaan of verhuizen. Even voor het idee: in een BOX van 8m3 gaan ongeveer 150 dozen. Je 3-zitter past dan in een ander BOX. Gebruik onze rekentool om precies te berekenen hoeveel BOXen je nodig hebt.
  Vervolgens kies je een dag en een dagdeel waarop je de BOX wilt hebben. Een paar dagen van tevoren hoor je van ons hoe laat wij met de opslagBOX op je stoep staan. En natuurlijk belt onze chauffeur je nog even op de dag van levering.

  BEREKEN HET AANTAL BOXEN

 • 2. Jij laadt je spullen in de BOX

  Als de BOX er staat, kun je beginnen met inladen. Heb je je spullen klaarstaan? Dan duurt het gemiddeld zo’n 30-45 minuten om de opslagBOX in te laden. Onze verhuisset compleet met onder andere markers, verhuisdekens en etiketten, kan je daarbij goed gebruiken. Voor het slim inpakken en inladen hebben we stapelgoede tips. Klaar met inladen? Dan sluit je de BOX zelf af met je eigen hangslot, zodat wij er ook niet bij kunnen. Wij brengen de BOX zo snel mogelijk naar onze centrale opslag. Je hoeft niet te wachten tot ‘ie wordt opgehaald.

 • 3. Opslag bij BOX-it-up

  Je spullen staan droog en veilig in de centrale opslag van BOX-it-up bij jou in de buurt. Er is cameratoezicht en onze ruimte is beveiligd. Heb je spullen uit de opslagBOX nodig? Laat het ons 48 uur van tevoren weten via mail, telefoon of WhatsApp. Wij zetten de BOX dan gratis voor je klaar in onze bezoekerslounge. Met een persoonlijke code kan jij in de bezoekerslounge komen. Wanneer je maar wilt, ook in het weekend en ’s avonds (tot 23.00 uur).

 • 4. BOX retour op afspraak

  Heb je geen opslagruimte meer nodig en kunnen je spullen terug naar (je nieuwe) huis? Laat het ons ruim van tevoren weten, dan plannen we een afspraak om de opslagBOX weer naar je toe te brengen. Net als bij het inladen, kunnen we je ook helpen bij het uitladen van de box. Het uitladen gaat nog sneller. We nemen de opslagBOXen direct na het uitladen weer leeg mee. Behalve als je de BOX nog wat langer nodig hebt natuurlijk.

  Offerte aanvragen?

  Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor het bezorgen en huren van je opslagruimte?

  OFFERTE AANVRAGEN