Opslagcontainer huren

Opslagcontainer huren in Zwolle en omgeving? Met opslagcontainer huren voor opslag of verhuizing van je spullen heb je jouw opslagruimte in 4 simpele stappen geregeld. Je huurt een mobiele opslagcontainer, wat verschillende voordelen met zich meebrengt.

 • 1. Wij brengen de opslagcontainer

  Of een extra opslagcontainers het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wil opslaan of wilt verhuizen. Even voor het idee: in een verhuiscontainer van 8m3 gaan ongeveer 150 dozen. Maar die 3-zitter past er dan niet meer bij. Gebruik onze rekentool om precies te berekenen hoeveel verhuiscontainers je nodig hebt.
  Vervolgens kies je een dag en een dagdeel waarop je de BOX wil hebben. Een paar dagen van tevoren laten we je weten op welk tijdstip wij met de opslagcontainer op je stoep staan.

 • 2. Jij laadt je spullen in de BOX

  Als de opslagcontainer er staat, kun je beginnen met inladen. Heb je daar een paar extra handjes bij nodig zijn? Geen probleem, wij hebben ze. Heb je je spullen klaarstaan? Dan duurt het gemiddeld zo’n 30-45 minuten om de opslagcontainer in te laden. Onze verhuisset compleet met onder andere markers, verhuisdekens en etiketten, kan je daarbij goed gebruiken. Voor het slim inpakken en inladen hebben we stapelgoede tips. Klaar met inladen? Dan sluit je de BOX zelf af met je eigen hangslot, zodat wij er ook niet bij kunnen. De buitenBOX sluit je af met het meegeleverde cijferslot. Wij brengen de BOX zo snel mogelijk naar onze centrale opslag. Je hoeft niet te wachten tot ‘ie wordt opgehaald.

 • 3. Jouw opslag, onze verantwoordelijkheid

  Je spullen staan droog en veilig in de centrale opslag van BOX-it-up bij jou in de buurt. Jouw inboedel is onze verantwoordelijkheid en zo voelen we dat ook. Er is cameratoezicht en onze ruimte is beveiligd. Je kunt altijd bij je spullen, ook in het weekend en ’s avonds (tot 23.00 uur). Laat ons 48 uur van tevoren weten via mail of telefoon wanneer je in je opslagcontainer wilt en wij sturen je een persoonlijke code waarmee je de bezoekersruimte opent.

 • 4. Je opslagcontainer weer retour

  Heb je geen tijdelijke opslagcontainer meer nodig en kunnen je spullen terug naar (je nieuwe) huis? Laat dit zo vroeg mogelijk weten, dan rijden wij de opslagcontainer gratis weer naar je toe. Net als bij het inladen, kunnen we je ook helpen bij het uitladen van je box. Geef dit aan op het formulier of als je belt.

 • BOX-it-up ook bij jou thuis?