Beoordelingen

Beoordelingen en feedback zijn ongelofelijk belangrijk voor ons. Daarmee kan jij ons helpen onze service te blijven verbeteren. Hieronder staan enkele beoordelingen waar we trots op zijn. Je kunt ons een beoordeling geven via Google Reviews of op onze Facebook pagina. Jij kunt ons ook een beoordeling geven via huren.nl

 • Studeerkamer moest babykamer worden!

  Uiteindelijk is het gelukt! We moesten ruimte maken voor gezinsuitbreiding dus… de studeerkamer moest verbouwd worden naar babykamer. Dankzij BOX-it-up geen probleem. Drie maanden de tijd om de kamer om te bouwen. Laat ze/hem maar komen!

  Ronnie Keizer (Zwolle)
  1 april 2017

 • Woonkamer is verbouwd!

  De huisraad staat weer op zijn plaats. Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige dienst die jullie ons hebben bewezen. Tevens zijn wij zeer te spreken over de uitstekende inzet en grote klantvriendelijkheid van de drie medewerkers (chauffeur met de twee helpers) die het werk hebben verricht.
  Bij een eventuele volgende keer weten wij jullie zeker weer te vinden!
  Goede feestdagen en voorspoedig 2018.

  Diny en Paul Kamerbeek (IJsselmuiden)
  22 december 2017

 • Van twee huizen naar één

  Leuk! Samenwonen. Maar… dat was tegelijkertijd keuzes maken. Wat kan er mee en waar is geen plaats voor. Ik wilde en kon echt niet al m’n herinneringen en ‘oude’ spullen wegdoen. Via BOX-it-up had ik dit gelukkig zo geregeld.

  Lisa Kamphof (Raalte)
  18 april 2017