p-oranje

OPSLAGBOX HUREN VOOR DE DEUR

p-oranje

OPSLAGRUIMTE THUISBEZORGD

p-oranje

FLEXIBELE BEZORGING

p-oranje

TUSSENTIJDS GRATIS TOEGANG

Beoordelingen

Wij doen er alles aan om de huur van jouw opslagruimte of jouw verhuizing zo eenvoudig mogelijk te maken. Hieronder staan enkele beoordelingen waar we trots op zijn. Beoordelingen en feedback zijn ongelofelijk belangrijk voor ons. Daarmee kan jij ons helpen onze service te blijven verbeteren. Je kunt ons een beoordeling geven via Google Reviews of op onze Facebook pagina. Jij kunt ons ook een beoordeling geven via huren.nl

Demi van der Oord
Demi van der Oord
12:33 18 Jan 24
Heel erg fijn bedrijf! Reageert snel via de mail en denkt mee in oplossingen rondom feestdagen. Meubels zijn allemaal netjes gebleven in de box.
T N
T N
14:42 16 Jan 24
Top geregeld! Flexibel en reageren snel. Goede prijs en komen afspraken netjes na💪🏻 Aanrader!
Willy Stel
Willy Stel
21:51 28 Nov 23
Super tevreden over dit bedrijf . Afgelopen maanden onze meubels opgeslagen bij dit bedrijf .Alles valt te overleggen , goede en snelle communicatie.Een hele vriendelijke chauffeur die de boxen kwam brengen en halen.
Sander
Sander
20:42 28 Nov 23
Perfecte service! We hebben er gebruik van gemaakt ivm grote verbouwing. Boxen tijdig gebracht en gehaald, precies volgens afspraak en erg klantvriendelijk. Of we de boxen bij uitladen paar dagen langer konden laten staan. Was geen probleem! Alles in overleg mogelijk en we raden het iedereen aan!
Jr Fireweb
Jr Fireweb
18:49 28 Nov 23
Top service. Kan dit niet genoeg aanbevelen. Zelf met een busje van de opslagruimte op en neer is verleden tijd. En dat voor hetzelfde geld als je de huur van het busje meerekent!
Catherine Poventud
Catherine Poventud
19:24 22 Sep 23
Ik kan Box-it-up zeker aanbevelen. Alles goed geregeld en duidelijk gecommuniceerd. De containers zijn goed verzorgd en heel schoon. Wat wij in de containers opgeslagen hebben is keurig netjes en fris uit de opslag gekomen. En er blijkt toch heel veel in zo'n container te passen!
Aster Hermans
Aster Hermans
15:49 22 Sep 23
Heel erg bedankt! Super service. Professioneel, hartelijk, meedenkend. Zelfs op zaterdag inladen mogelijk. Toen het iets langer dan verwacht duurde was dat ook geen probleem voor de chauffeur.Voor onze verhuizing en opslag van anderhalve maand had het niet beter gekund.We kunnen jullie van harte aanraden aan iedereen die een box nodig heeft!
Sander Kluft
Sander Kluft
22:03 19 Sep 23
Bij dit bedrijf klopt gewoon alles. Communicatie is snel, volledig en klantvriendelijk. Het systeem met de boxen is even simpel als briljant en de goedlachse chauffeur maakt het plaatje compleet.
Anouk
Anouk
09:49 10 Jun 23
Hele fijne manier van je spullen opslaan. Voor de deur inladen en uitladen. De boxen werden netjes bezorgd en opgehaald en uiteindelijk weer teruggebracht. Geen omkijken meer naar! Goede service van Box-it-up! Zal het iedereen aanraden.
Hanneke Verschuren
Hanneke Verschuren
09:45 08 Jun 23
Prettige, professionele en tegelijk persoonlijke service. Zelfs in de krappe woonwijk konden de containers prima geplaatst worden. Bij uitpakken stond het er nog net zo in als bij inpakken, alles nog heel 😉 De ideale manier als je verhuizen en opslag moet combineren.Ik ben dik tevreden!
Miss JJ
Miss JJ
18:07 07 Jun 23
Geweldige service, bijzonder klantvriendelijk bedrijf en uitermate aardige chauffeur die alles op de millimeter voor de deur zet. Ik ben na 7 verhuiscontainers heel blij met Box It Up
Lotte Hoff
Lotte Hoff
14:20 07 Jun 23
Ik ben erg tevreden. Door BOX-it-up kon ik mijn spullen makkelijk een maandje opslaan en heb zo een maand huur kunnen besparen. Eerst even in het nieuwe huisje klussen en toen alles klaar was werden mijn spullen op de stoep voor mijn nieuwe huis weer afgeleverd. Nog nooit zo ontspannen verhuisd.
Zoef de Haas
Zoef de Haas
17:27 01 Apr 23
Verbouw box drie weken gehuurd bij de firma box-it up te zwolle om garage te kunnen verbouwen. Kan nauwkeurig geplaatst worden door kooiaap, prima ruimte, met aan de korte zijde twee deuren zodat je altijd gemakkelijk bij je spullen kan. Service door fijne mensen is uitstekend en gemakkelijk overleg mogelijk. Kosten lijken me zeer redelijk. Kortom zeer tevreden en aanrader.
Joke Bouma
Joke Bouma
16:55 01 Apr 23
Heel tevreden over Box-it up , goed en op tijd alles geregeld en op tijd. Was altijd in overleg veel mogelijk. Bedankt voor de goede service.
Menno Damsma
Menno Damsma
21:18 30 Nov 22
Denken met je mee, zijn flexibelWij hebben bij de verbouwing vertraging op gelopen moesten daardoor een en ander verschuiven een telefoontje was voldoende zonder extra kostenAanrader !!
Richard van Essen
Richard van Essen
17:05 20 Oct 22
Kantoor personeel zeer behulpzaam, geeft advies en denkt mee. Chauffeur was zeer flexibel, belde steeds op tijd om aan te melden en neemt de tijd om containers op juiste plaats te zetten. Alles bij elkaar goede samenwerking en alle spullen goed over!
Patrick Verheij
Patrick Verheij
09:32 18 Sep 22
Wordt goed meegedacht in wat echt nodig is. Goede service en duidelijke communicatie. Top geregeld!
E Hidding
E Hidding
13:05 29 Jul 22
Wij hebben de 4 boxen meer dan een jaar in opslag gehad bij dit bedrijf. De gehele inboedel is er precies zo uitgekomen dan het er in is gegaan geen schade geen vocht helemaal niets .Vriendelijk oplossing gericht personeel de boxen precies op de plaats gezet. Dit is een hele relaxte manier van verhuizen geen kar nodig geen heen en weer gereis. Echt Super.
Hendrik Luisman
Hendrik Luisman
13:00 29 Jul 22
Tijdens de renovatie van onze woonkamer en keuken hebben wij een Box gehuurd van Box-it-up, die bij ons onder de carport geplaatst was. Hierin hebben wij onze huisraad in opgeslagen, tot het moment dat alles de kamer en de keuken weer in kon. Een gouden greep! Ik kan iedereen aanraden het zelfde te doen, als je verbouw of renovatieplannen hebt. Bovendien liep de communicatie met Box-It-Up voortreffelijk. Een aanrader.
Super handige service van het halen en brengen van de box! Daarnaast zeer klantvriendelijk! Kortom een dikke aanrader 👌🏽
Jenna Scholten
Jenna Scholten
11:56 29 May 22
Zelden zulke goede communicatie gehad met een bedrijf. Per mail snelle reactie, nette prijzen en goede service. Ik ben blij dat ik dit heb gevonden op internet en raad het iedereen aan.Wisten vooraf niet of we 1 of 2 boxen nodig hadden, als service nemen ze er dan 2 mee en uiteindelijk maar 1 nodig. Heel fijn dat dit kan.Voor het brengen en halen van de boxen nog even een telefoontje.5*!!
Top service wordt hier geleverd. Heel klantvriendelijk. Materiaal dat geleverd wordt is van zeer goede kwaliteit en schoon.Alles is bespreekbaar.Tijden en plaats van neerzetten is allemaal naar eigen wens te bepalen. Vooraf is alles duidelijk hoe het gaat.
Heleen Plomp
Heleen Plomp
13:02 22 Jan 18
Wat een geweldige oplossing om je inboedel op te slaan!Na een aantal offertes te hebben opgevraagd bij diverse opslagbedrijven en een verhuisbedrijf hebben we gekozen voor Box-It-Up.De eerste informatie sprak ons meteen al aan. De service en het meedenken van Jan Spiegelenberg heeft ervoor gezorgd dat we hebben gekozen voor dit bedrijf.Alles is goed doordacht en verzorgd. Vooraf een herinneringsmail, nette mensen die hebben geholpen met de containers in te laden. Er is hard gewerkt. Er was tijd voor een grapje tussendoor en ook voor een advies was er tijd.Toen het tijd was om de inboedel weer terug te laten bezorgen op ons nieuwe adres wederom van te voren een herinneringsmail. Maar er was ook ruimte voor goed telefonisch overleg en als verrassing werden alle 8 containers op een dag terugbezorgd i.p.v. op 2!Om 9.00u begonnen en om 14.00u stond alles op zijn plek in ons nieuwe huis.Harde werkers, nette mensen en ruimte voor overleg.Kortom, een bedrijf dat kwaliteit levert en dat ik zeker zou aanraden bij vrienden!