p-oranje

OPSLAGBOX HUREN VOOR DE DEUR

p-oranje

OPSLAGRUIMTE THUISBEZORGD

p-oranje

FLEXIBELE BEZORGING

p-oranje

TUSSENTIJDS GRATIS TOEGANG

BOX-it-up> » Over BOX-it-up> » Werken bij BOX-it-up

Werken bij BOX-it-up

BOX-it up is altijd op zoek naar vrolijke medewerkers, met een natuurlijk gevoel voor service en dienstverlening, die graag willen komen werken bij ons. Wij zijn enorm ambitieus. En om onze ambitie te halen, zijn wij voortdurend bezig onszelf te verbeteren en te vernieuwen. Wil jij de beste zijn en deel uitmaken van het gedreven team van BOX-it-up? Dan komen we graag met jou in contact. 

Is het klaarzetten, laden, bezorgen en weer ophalen van onze opslagBOXen, het klein onderhoud en het contact met onze klanten bij jou in goede handen? Stuur dan een sollicitatiebrief met motivatie en CV naar: info@BOX-it-up.nl.

VisieOver BOX-it-up

We bezorgen je tijdelijke opslagruimte! Onze 8m3 BOXen zijn zo ontworpen dat ze dicht bij je huis kunnen staan. We kunnen tot 4 BOXen in 1 rit bij je bezorgen en zijn dus erg flexibel in het bezorgen van de exacte hoeveelheid opslagruimte die je nodig hebt. Je laadt je spullen in onze opslagBOXen, wij halen ze weer op en plaatsen ze in onze beveiligde opslagruimte. Je hebt je spullen dus maar 1 keer in handen als ze in opslag gaan. Als jij je spullen terug wilt hebben, brengen we je opslagBOXen weer terug, waar en wanneer jij wilt. Je hoeft alleen maar uit te pakken!

Onze klanten zijn veelal particulieren die tijdelijke opslagruimte nodig hebben omdat ze aan het verhuizen of verbouwen zijn. De opslagBOXen worden vervoerd met een vrachtwagen in combinatie met een (meeneem-)heftruck. Wil je meer weten over BOX-it-up? Lees verder op BOX-it-up.nl