p-oranje

OPSLAGBOX HUREN VOOR DE DEUR

p-oranje

OPSLAGRUIMTE THUISBEZORGD

p-oranje

FLEXIBELE BEZORGING

p-oranje

TUSSENTIJDS GRATIS TOEGANG

BOX-it-up> » Over BOX-it-up> » Maatschappelijk betrokken

Maatschappelijk betrokken

Het team van BOX-it-up bestaat uit mensen die stuk voor stuk gemotiveerd zijn een verhuizing of tijdelijke opslag van spullen zo soepel mogelijk te laten verlopen. Om jou te ontzorgen. Van chauffeurs die lange ritten door Europa vaarwel hebben gezegd en nu jouw BOX door Zwolle rijden. Tot handige jongens die niks liever doen dan lekker sjouwen en laden of juist administreren. Bij BOX-it-up halen en houden we iedereen erbij. Betrokken bij de maatschappij – maatschappelijk betrokken. En dat voel je.

Maatschappelijke organisaties

Al jaren zijn wij maatschappelijk betrokken en sponsor van de amateur voetbalvereniging Be Quick’28. De leukste voetbalclub van Zwolle.
Ook zijn we maatschappelijk betrokken bij Stichting Rotary Vlielandkamp. Jaarlijks wordt het vakantiekamp georganiseerd voor kinderen die zonder het kamp niet met vakantie kunnen. Om uiteenlopende redenen. Meer dan honderd kinderen in de leeftijd van 8 tot en met 10 jaar gaan verdeeld over twee perioden van acht dagen mee naar het eiland Vlieland en hebben daar een onvergetelijke vakantie.
Stichting Balfolkfabriek is een overkoepelende balfolkorganisatie, opgericht om folkdans en -muziek in heel Nederland te ondersteunen. Deze stichting ondersteunen wij met opslag voor hun superleuk balfolk festival Cadansa, een festival met (te) gekke bands, grappige spelletjes, mooie ontmoetingen, goede koffie, lokale biertjes en een super-de-luxe hotel met een fantastisch ontbijt.

MVO-Verklaring

Wij leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling van ons vakgebied en de overdracht van onze kennis aan anderen die het vak willen leren.
Wij informeren onze werkrelaties (klant/opdrachtgever, vakgenoten en leveranciers) dat we maatschappelijk verantwoord ondernemen.
Wij maken transparante afspraken met de klant/opdrachtgever en/of leveranciers over de kwaliteit van onze diensten en bewaken de kwaliteit die we leveren.
Wij bepalen de sociale impact van onze diensten en beperken deze zo veel als mogelijk voor zover het een negatieve impact, zoals frauduleus handelen, intimidatie, uitbuiting en kinderarbeid.
Wij bewaken zowel de continuïteit van onze onderneming als die van de werknemer. Ook dragen wij zorg voor voorzieningen mochten we te maken krijgen met verlies van inkomsten.
Wij leveren vrijwillig een bijdrage aan maatschappelijke doelen door giften en sponsoring of het verrichten van vrijwilligerswerk.
Wij werken continu aan het verminderen van de milieubelasting van ons bedrijf.
Wij verbeteren doorlopend ons eigen inkoopproces als het gaat over inkoop van (kantoor)materialen en diensten met een milieu-en/of sociaal keurmerk.
BOX-it-up, maatschappelijk betrokken!