Verhuiscontainer huren

Verhuiscontainer huren? Met een verhuis container voor de opslag of verhuizing van je spullen heb je jouw tijdelijke opslag in 4 simpele stappen geregeld. U huurt een mobiele opslagruimte, wat verschillende voordelen met zich meebrengt.

 • 1. Wij brengen de verhuiscontainer

  Of meerdere BOXen, het hangt er natuurlijk vanaf hoeveel spullen je (tijdelijk) wil opslaan of wilt verhuizen. Even voor het idee: in een verhuis container van 8m3 gaan ongeveer 150 dozen. En die 3-zitter past ook in een andere BOX. Gebruik onze rekentool om precies te berekenen hoeveel BOXen je nodig hebt.
  Vervolgens kies je een dag en een dagdeel waarop je de verhuiscontainer bezorgd wil hebben. Een paar dagen van tevoren laten we je weten op welk tijdstip wij met de verhuiscontainer op je stoep staan.

 • 2. Goedkoop en erg handig

  Je kunt via BOX-it-up goedkoop een verhuiscontainer huren want een verhuiscontainer heb je namelijk al vanaf € 69. Voor studenten hebben een leuke actie. Die kunnen zelfs voor een nog lagere prijs de verhuis container huren. Als de BOX er staat, kun je beginnen met inladen. Heb je je spullen klaarstaan? Dan duurt het gemiddeld zo’n 30-45 minuten om de verhuiscontainer in te laden. Klaar met inladen? Dan sluit je de BOX zelf af met je eigen hangslot, zodat wij er ook niet bij kunnen. Wij brengen de BOX zo snel mogelijk naar onze centrale opslag dus je hoeft niet te wachten tot ‘ie wordt opgehaald.

 • 3. Jouw opslag, veilig in tijdelijke opslag

  Je spullen staan droog en veilig in de centrale opslag van BOX-it-up bij jou in de buurt. Jouw inboedel staat in de verhuiscontainer in onze opslagruimte. Er is cameratoezicht en onze ruimte is beveiligd. Laat ons 48 uur van tevoren weten via mail of telefoon of WhatsApp wanneer je bij je tijdelijke opslag wil en wij zetten de BOX gratis voor je klaar. Je krijgt dan een persoonlijke code waarmee je de BOX, ook in het weekend en ’s avonds (tot 23.00 uur), opent.

 • 4. Je verhuiscontainer weer retour

  Heb je geen tijdelijke opslagruimte meer nodig en kunnen je spullen terug naar (je nieuwe) huis? Laat dit zo vroeg mogelijk weten dan rijden wij de verhuis container gratis weer naar je toe. Net als bij het inladen, kunnen we je ook helpen bij het uitladen van je tijdelijke opslag. Geef dit aan op het formulier of als je belt.

  Verhuiscontainer en transport meteen geregeld

  En voor de prijs hoef je het niet te laten!
  PRIJS AANVRAGEN