Veel gemaakte verhuisfouten

Veel gemaakte verhuisfouten
Leer van deze veel gemaakte verhuisfouten Bij een verhuizing gaat weleens iets mis. Maak deze verhuisfouten niet!

Te laat beginnen met inpakken
Het inpakken zelf is niet de grootste klus. Het weggooien van de spullen die je niet meer nodig hebt, dat is het meeste werk. Dus begin daar op tijd mee. Het inpakken van de dozen met spullen die meegaan, is daarna zo gepiept.

Te weinig hulp regelen
Ga je zelf verhuizen? Regel dan genoeg sterke mannen en vrouwen. Vele handen maken licht werk. En bovendien is het vaak zo dat op de verhuisdag zelf niet iedereen de hele dag kan blijven helpen. Dus regel zoveel mogelijk hulp. Dan ben je eerder klaar.

Het water uit je wasmachine vergeten te halen
Het geeft een natte bende als je dat vergeet. En hetzelfde geldt voor het ontdooien van je koelkast, als je die meeneemt. Doe dat de dag voor je gaat verhuizen. Dan voorkom je nattigheid in de opslagBOX.

Contracten te laat omzetten
Gas, licht en water is bijna nooit een probleem. Dat is er meestal al in je nieuwe huis. Vaak is er wel een probleem met internet en televisie. Regel dat ruim van tevoren, zo’n 2 maanden voordat je gaat verhuizen. Om problemen te voorkomen zeg je je oude aansluiting een paar dagen na je verhuizing op. En laat je het nieuwe contract 2 weken voor de verhuizing ingaan. Dat heb je tijd genoeg om ervoor te zorgen dat de aansluiting werkt voordat je verhuist.

Je spullen niet goed verpakken
Het is het slimst om voor je verhuizing dozen te gebruiken van dezelfde grootte. Dat stapelt het beter dan dozen van verschillende afmetingen. En pak breekbare spullen zorgvuldig in. Gebruik daarvoor vloeipapier, noppenfolie en andere handige hulpmiddelen. Je vindt deze spullen in de handige verhuissets van Box-it-up.

Geen parkeerruimte voor de deur
Het kost tijd en je krijgt er stress van als je de verhuiswagen of -Box niet voor je deur kunt zetten. Dus regel de dag voor je verhuizing ruimte voor de deur van je oude en je nieuwe huis.

Je koffiezetapparaat inpakken
Ja, dat is dom. Want als je iets kunt gebruiken tijdens het verhuizen, dan is het wel een lekkere kop koffie. Of thee. Dus neem je koffiezetapparaat en waterkoker apart mee. Samen met een doos met spullen voor de eerste nacht en ochtend. Met beddengoed, een pyjama, tandenborstel, handdoek en ontbijt voor de eerste ochtend in je nieuwe huis.

Verkeerd inladen van de verhuiswagen of -Box
Het inladen is een precies klusje. Let er goed op dat je grote en zware dingen eerst inlaadt. En daarna de lichte spullen. En zorg ervoor dat alles vastzit. Zodat er tijdens het vervoer niets kan verschuiven.

OFFERTE AANVRAGEN