Tips om te besparen op je verhuiskosten

Tips om te besparen op je verhuiskosten
Verhuizen kost veel geld. Maar onze tips kunnen je wat geld besparen.

Je kunt verhuisdozen ook lenen
Vaak hebben vrienden of familie nog wel wat stevige verhuisdozen op zolder staan. En kan je ze voor niks ophalen. Of je koopt ze voor een prikkie op marktplaats.

Vraag vrienden en familie om hulp
Ze kunnen je goed helpen bij het inpakken. En bij het sjouwwerk tijdens de verhuizing zelf. En je hebt vast wel een paar handige vrienden die je bed en kasten die jouw bed en kasten in jouw nieuwe huis weer in elkaar kunnen zetten.

Neem elke dag wat spullen mee naar je nieuwe huis
Krijg je de sleutel een paar dagen of weken voordat dat je gaat verhuizen? Neem dan elke keer iets mee met je auto. Alles wat al in je nieuwe huis staat, hoef je op de verhuisdag niet meer te vervoeren.

Gooi spullen die je niet mee wilt nemen weg voor de verhuizing
Grote spullen, zoals meubels, kun je vaak gratis laten ophalen door de kringloopwinkel. En voor andere waardevolle spullen, kun je misschien een nieuwe eigenaar vinden. Weggooien kan altijd nog.

Op een doordeweekse dag verhuizen gaat vaak sneller
Buiten de spits is het doordeweeks vaak een stuk rustiger op de weg. En kan je in de binnenstad ook beter je verhuiswagen voor de deur kwijt.

Je verhuist voordelig met een opslagBOX
Het vervoer is geen probleem. De BOX wordt voor je deur gezet. Jij vult de box. We halen de box weer op. Slaan jouw spullen veilig op. Totdat jij ze weer nodig hebt. Dan wordt de BOX voor je nieuwe huis gezet. En dan laad jij alles uit. Heel handig als je nog niet al je spullen kwijt kunt in je nieuwe huis omdat je moet klussen.

OFFERTE AANVRAGEN