Verhuizen? Ga dan eerst opruimen!

  1. blank
blank

Verhuizen? Ga dan eerst opruimen!
Een nieuw huis. Een nieuwe start. Dat doe je liever niet met spullen die je toch nooit meer gebruikt. Waarom zou je ze dan meeverhuizen? Onze tip: ruim eerst je oude huis op. En verhuis alleen de spullen die je in je nieuwe huis een plekje wil geven. Maar hoe pak je dat aan?

Durf afscheid te nemen
Wees streng voor jezelf. En stel bij alles de vraag: ‘Heb ik het echt nodig in mijn nieuwe huis?’ Op die manier ruimt het lekker op. Vind je het lastig om afscheid van je spullen te nemen? Laat familie of vrienden dan helpen. Zij zijn niet als jij gehecht aan de spullen. En kunnen makkelijker beslissen om iets weg te gooien.

Verdien geld met je oude spullen
Soms is weggooien zonde. Zet het dan op Marktplaats. Of sla je spullen tijdelijk op en bewaar het voor de kleedjesmarkt. Zo verdien je ook nog eens geld met je oude zooi. En dat kun je goed gebruiken als je aan het klussen bent.

Maak een ander blij
Dat lelijke lampje van Tante Annie. Die wil je niet meer boven de bank in jouw nieuwe, moderne huis. Maar misschien past het perfect bij de retro-inrichting van jouw zus. En al die bierglazen die je jaren geleden met zegeltjes bij elkaar spaarde? Daar maak je het studentenhuis van jouw zoon erg blij mee.

Sla je spullen tijdelijk op
Zijn er toch nog spullen die je wilt bewaren? Of wil je later pas beslissen waar het in jouw nieuwe huis komt te staan? Huur dan een BOX. Jouw spulletjes staan dan droog en veilig in een centrale opslag van Box-it-up. Totdat jij er een mooi, nieuw plekje voor hebt gevonden. Succes!

OFFERTE AANVRAGEN