Doordeweeks verhuizen heeft zo z’n voordelen

Doordeweeks verhuizen heeft zo z’n voordelen

Je kunt natuurlijk op elke dag van de week verhuizen. Vaak krijg je er van je werkgever 1 of meer dagen vrij voor. Soms kan het niet anders en moet je in het weekend verhuizen. Maar doordeweeks verhuizen heeft wel veel voordelen.

Doordeweeks verhuizen is goedkoper
Verhuisbedrijven rekenen voor een verhuizing in het weekend zo’n 25% extra. En een verhuizing kost al een behoorlijk bedrag.

Minder problemen met parkeren
Als je naar de binnenstad verhuist, dan is het daar in het weekend vaak druk. Een verhuiswagen parkeren kan dan lastig zijn. Doordeweeks zal je buiten de spits minder last hebben van het verkeer en parkeren zal ook weinig problemen geven.

Je hebt geen opvang voor de kinderen nodig
Als je op een doordeweekse dag verhuist, gaan de kinderen naar school. Eventueel kunnen ze daarna nog een paar uurtjes bij een vriendje of vriendinnetje spelen. Zo hoef je geen opvang voor een hele dag te regelen.

Neem het weekend om uit te rusten
Verhuizen brengt veel drukte met zich mee. Vaak neem je wel vrije dagen voor de verhuizing. Maar het is ook wel lekker dat je na de verhuizing niet gelijk aan het werk moet. Dus als je na je verhuizing een weekend de tijd neemt om weer een beetje op adem te komen, dan kan je daarna vol goede moed weer aan de slag op je werk.