Bedank je klus-en verhuishulpen

Bedank je klus- en verhuishulpen
Veel vrienden en familie vinden het leuk om je te helpen met klussen in je nieuwe huis. De een kan goed verven, dan ander is handig met elektriciteit, de volgende legt in een dag een laminaatvloer in de slaapkamers. En de mannen en vrouwen met spierballen helpen je met alle liefde met de verhuizing. Als je overal vakmensen voor moet inhuren, kost je dat kapitalen. Een bedankje is dan wel op z’n plaats.

Hoe bedank je iedereen die tijd steekt in jouw nieuwe thuis?
Allereerst zorg je ervoor dat er tijdens het klussen genoeg te eten is. Bijvoorbeeld broodjes voor tussen de middag en muesli repen en fruit als tussendoortje. En als het laat wordt omdat het werk echt af moet, dan is een warme maaltijd wel belangrijk.

Daarnaast kan je voor iedereen bijvoorbeeld een bos bloemen regelen bij de bloemist in de buurt. Of een lekkere fles wijn. Want in een drukke periode van verhuizen, komt het er vaak niet van om voor iedereen een persoonlijk cadeautje te kopen.

Wat je ook kunt doen, is iedereen uitnodigen voor een etentje of BBQ als je huis helemaal af is. Iedereen kan dan gelijk zien hoe het is geworden.

Vaak zullen je klussers en verhuizers zeggen dat een bedankje echt niet nodig is. En dat ze het graag voor je hebben gedaan. Maar zeg nou zelf, jij vindt het toch ook leuk als je een blijk van waardering krijgt.

Bekijk ook:
Opslagruimte huren
Tijdelijke opslag tijdens verbouwing
Opslagruimte berekenen