Prijsacties

Je inboedel nóg goedkoper opslaan? Prijsacties? Hoe langer je een opslagBOX huurt, hoe minder je betaalt. Natuurlijk hebben we altijd korting voor studenten. En bij langer dan een maand huren, is bezorgen binnen een straal van 45 kilometer van ons adres in Zwolle altijd gratis!

* Gratis bezorgd?

Stel, je huurt langer dan 1 maand een BOX en je adres is binnen 45 kilometer van ons adres in Zwolle. Dan bezorgen wij de BOX gratis. Wij zetten de opslagBOX dan kosteloos voor je deur!

* Gratis terugbezorgen?

Huur je een BOX langer dan 2 maanden én is je adres binnen 45 kilometer van ons adres in Zwolle? Dan berekenen we helemaal geen transportkosten. Wij halen de BOX dan gratis op en brengen hem ook gratis weer naar het adres waar we de BOX hebben afgehaald. Kijk, da’s makkelijk verdiend.

Eén maand gratis inboedelopslag?

Als je 6 maanden huurt en je betaalt de hele huur vooruit, is de 7e maand gratis. Jouw inboedel ligt veilig, hoog en droog opgeslagen tegen een zeer scherpe prijs. En als extra voordeel geldt: we brengen en halen de BOX op maandag tot en met vrijdag tot 45 kilometer van onze opslagruimte gratis. Tel uit je winst!

Twéé maanden gratis inboedelopslag?

Als je 12 maanden huurt en je betaalt de hele huur vooruit, zijn de 13e en 14e maand gratis. Jouw inboedel ligt veilig opgeslagen tegen een zeer scherpe prijs. Jouw extra voordeel: het brengen en halen van de BOX is gratis op maandag tot en met vrijdag tot 45 kilometer van onze opslagruimte. Tel uit je winst!

5% betalingskorting

Als je 6 maanden of langer opslagruimte bij ons huurt, dan ontvang je bij vooruitbetaling van je hele huur ook nog eens 5 % korting! Dat is snel verdiend.

De minimale huur van de opslagBOX is 1 maand. Wil je hem eerder terug? Zó opgelost. Vul het formulier Breng mijn BOX terug in. Of bel 085 – 066 2894 of stuur een appje. Wij doen ons uiterste best om de opslagBOX op de gewenste datum en tijd weer voor jouw deur te zetten.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van opslagruimte?