Prijsacties

Je inboedel nóg goedkoper opslaan? Prijsacties? Hoe langer je een opslagBOX huurt, hoe minder je betaalt. En natuurlijk hebben we altijd korting voor studenten. En bij twee maanden huur is bezorgen binnen een straal van 50 kilometer rond de gemeente Zwolle altijd gratis!

* Geen bezorgkosten betalen?

Als je langer dan 1 maand huurt en valt je adres binnen een straal van 50 kilometer rond de gemeente Zwolle, dan zijn de retourbezorgkosten voor onze rekening. Wij brengen de opslagBOX dan gratis weer terug!

* Geen transportkosten betalen?

Huur je langer dan 2 maanden én valt je adres binnen een straal van 50 kilometer rond de gemeente Zwolle, dan zijn alle transportkosten voor ons. Wij brengen en halen de BOX dan gratis naar het adres waar we de BOX hebben afgehaald. Kijk, da’s makkelijk verdiend.

Eén maand gratis opslag?

Als je 6 maanden huurt is de 7e maand gratis. Jouw inboedel ligt veilig, hoog en droog opgeslagen tegen een zeer scherpe prijs. En als extra voordeel geldt: we brengen en halen wij de BOX op maandag tot en met vrijdag tot een straal van 25 kilometer van onze opslagruimte gratis. Tel uit je winst!

Twéé maanden gratis opslag?

Als je 12 maanden huurt zijn de 13e en 14e maand gratis. Jouw inboedel ligt veilig, hoog en droog opgeslagen tegen een zeer scherpe prijs. En als extra voordeel geldt: we brengen en halen de BOX op maandag tot en met vrijdag tot een straal van 25 kilometer van onze opslagruimte gratis. Tel uit je winst!

5% betalingskorting

Indien je 6 maanden of meer je opslagruimte bij ons huurt, ontvang je bij vooruitbetaling van je hele huur 5 % korting! Dat is snel verdiend.

BEREKEN AANTAL BOXEN PRIJS AANVRAGEN