BOX-it-up » Opslagruimte huren » Raalte

 

Opslagruimte Raalte

Opslagruimte huren in Raalte? Dan is BOX-it-up dé oplossing. Als je namelijk bij BOX-it-up een mini opslag huurt, dan heb je verschillende voordelen.

Het eerste is dat je een opslagruimte huurt in Raalte voor slechts voor € 69,- per maand. Daarnaast hebben wij een mobiele opslagruimte. Dit betekent dat wij eerst de miniopslag naar jou thuis brengen. Jij pakt, eventueel met onze hulp, de box in. Als de box is ingepakt, dan brengen wij deze naar onze beveiligde opslag bij jouw in de buurt. Jouw inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens gemakkelijk opslag huren.

Wanneer je de mini opslag niet meer nodig hebt, dan brengen wij de opslag weer naar je (nieuwe) locatie. Ook bij het uitladen kunnen we je een handje helpen.

Meer info? HOE WERKT HET

 

Kosten opslagruimte huren Raalte

Een mini opslag huren in Raalte kan ook goedkoop. Wij houden van service en dat is te zien in onze prijzen. Je huurt al voor € 69,- per maand een opslagruimte. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslag. Wij bieden hulp bij verhuizen, hebben verhuismateriaal maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van een mini opslag?

VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Voor studenten is opslag huren in Raalte nog goedkoper. Deze actie en andere mooie acties, vind je op onze prijzenpagina.

 

Voordelen BOX-it-up opslag

 

opslagruimte Raalte

Opslagruimte voor de deur