BOX-it-up » Opslagruimte huren » Nieuwleusen

 

Opslagruimte huren Nieuwleusen

Opslagruimte huren in Nieuwleusen? Dan is BOX-it-up dé oplossing. Als je namelijk bij BOX-it-up een opslagruimte huurt in Nieuwleusen, dan heb je verschillende voordelen.

Het eerste is dat je een opslagruimte huurt in Nieuwleusen voor slechts voor € 69,- per maand. Daarnaast hebben wij een mobiele opslag BOX. Dit betekent dat wij eerst de opslag BOX naar jou thuis brengen. Jij pakt, eventueel met onze hulp, de box in. Als de box is ingepakt, dan brengen wij deze naar onze beveiligde opslag bij jouw in de buurt. Jouw inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens gemakkelijk een opslagruimte huren.

Wanneer je geen tijdelijke opslag meer nodig hebt, dan brengen wij de opslag box weer naar je (nieuwe) locatie. Ook bij het uitladen kunnen we je een handje helpen.

Meer info? HOE WERKT HET

 

Kosten opslagruimte huren Nieuwleusen

Een opslagruimte huren kan ook goedkoop. Wij houden van service en dat is te zien in onze prijzen. Je huurt al voor € 69,- per maand een opslagruimte. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslagruimte. Wij bieden hulp bij verhuizen, hebben verhuismateriaal maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van opslagruimte?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor studenten is een opslagruimte huren in Nieuwleusen nog goedkoper. Deze actie en andere mooie acties, vind je op onze prijzenpagina.

 

Voordelen BOX-it-up

Opslagruimte huren Nieuwleusen

Opslagbox voor de deur