BOX-it-up » Opslagruimte huren » Heerde

 

Opslagruimte Heerde

Opslagruimte huren in Heerde? Dan is BOX-it-up dé oplossing.

Als je namelijk bij BOX-it-up een opslagruimte huurt in Heerde, dan heb je verschillende voordelen.
Het eerste is dat je een opslagruimte huurt in Heerde voor slechts voor € 69,- per maand. Daarnaast hebben wij een mobiele opslag BOX. Dit betekent dat wij eerst de opslag BOX naar jou thuis brengen. Jij pakt, eventueel met onze hulp, de box in. Als de box is ingepakt, dan brengen wij deze naar onze beveiligde opslag in de buurt van Heerde. Jouw inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens gemakkelijk een opslagruimte huren.

Wanneer je geen tijdelijke opslag meer nodig hebt, dan brengen wij de opslag box weer naar je (nieuwe) locatie. Ook bij het uitladen kunnen we je een handje helpen.

Meer info? HOE WERKT HET

 

Kosten opslagruimte huren Heerde

Een opslagruimte huren kan ook goedkoop. Wij houden van service en dat is te zien in onze prijzen. Je huurt al voor € 69,- per maand een opslagruimte. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslagruimte. Wij bieden hulp bij verhuizen, hebben verhuismateriaal maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van opslagruimte?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor studenten is een opslagruimte huren in Heerde nog goedkoper. Deze actie en andere mooie acties, vind je op onze prijzenpagina.

 

Voordelen BOX-it-up

Opslagruimte Heerde

Opslagruimte voor de deur

 

Opslagruimte huren Heerde

Mobiele opslagruimte

 

Opslagruimte huren Heerde

Gratis transport van en naar Heerde