BOX-it-up » Opslagruimte huren » Epe

 

Opslagruimte huren Epe

Opslagruimte huren in Epe? Dan is BOX-it-up dé oplossing.

Als je namelijk bij BOX-it-up een opslagruimte huurt in Epe, dan heb je verschillende voordelen.
Het eerste is dat je een opslagruimte huurt in Epe voor slechts voor € 69,- per maand. Daarnaast hebben wij een mobiele opslagBOX. Dit betekent dat wij eerst de opslagBOX naar jou thuis brengen. Jij pakt, eventueel met onze hulp, de verhuisbox in. Als de box is ingepakt, dan brengen wij deze naar onze beveiligde opslag in de buurt van Epe. Jouw inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens gemakkelijk een opslagruimte huren.

Wanneer je geen tijdelijke opslag meer nodig hebt, dan brengen wij de opslag box weer naar je (nieuwe) locatie. Ook bij het uitladen kunnen we je een handje helpen.

Meer info?

HOE WERKT HET

Opslagruimte huren Epe

Opslagruimte voor de deur in Epe

 

Kosten opslagruimte huren Epe

Een mobiele opslag huren in Epe kan ook goedkoop. Wij houden van service en dat is te zien in onze prijzen. Je huurt al voor € 69,- per maand een opslagruimte. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslagruimte. Wij bieden hulp bij verhuizen, hebben verhuismateriaal maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen.

Wil je een persoonlijk en geheel vrijblijvend prijsvoorstel voor het bezorgen en huren van opslagruimte in Epe?

OFFERTE AANVRAGEN

Voor studenten is een opslagruimte huren nog goedkoper. Deze actie en andere mooie acties, vind je op onze prijzenpagina.

 

Voordelen BOX-it-up

Gratis transport Epe

Gratis transport Epe

 

Opslagruimte huren in Epe? Neem contact op!

Een opslagruimte huren in Epe of wilt u advies? Neem dan gerust contact met ons op. Je kunt bellen 085 066 2894 of een e-mail sturen naar info@box-it-up.nl. Op onze contactpagina vind je ook andere manieren om contact op te nemen, zoals Whatsapp en een ‘Bel Mij Terug’-melding.