Opslagruimte huren Wijhe

Woon je in Wijhe en wil je tijdelijke opslagruimte huren?? Dan is BOX-it-up dé oplossing. Want huur je bij BOX-it-up een tijdelijke opslagruimte in Wijhe, dan heb je verschillende voordelen.

Je eerste voordeel is dat je in Wijhe een tijdelijke opslagruimte huurt voor slechts voor € 69,- per maand. Daarnaast hebben wij een mobiele opslagBOX. Wij brengen die opslagBOX naar jouw huis. Jij pakt, eventueel met onze hulp, de box in. Is de box ingepakt? Dan brengen wij de box naar onze beveiligde opslag bij jou in de buurt. Jouw inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens gemakkelijk een opslagruimte huren.

Heb je je tijdelijke opslagruimte niet meer nodig? Dan brengen wij de opslagBOX weer gratis naar je (nieuwe) huis in Wijhe (of elders). Ook bij het uitladen kunnen we je een handje helpen, als je dat wilt.

Meer info? HOE WERKT HET

De kosten van opslagruimte huren in Wijhe

Een opslagruimte huren in Wijhe kan goedkoop. Wij houden van service en dat zie je aan onze lage prijzen. Je huurt al voor € 69,- per maand opslagruimte. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslagruimte. Wij bieden hulp bij verhuizen en hebben verhuisset. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen.

STUUR MIJ EEN PRIJSVOORSTEL

Voor studenten is een opslagruimte huren in Wijhe nog goedkoper. Deze actie en andere mooie acties, vind je op onze prijzenpagina.

Voordelen BOX-it-up