Gratis bezorging*

Gratis bezorging van onze opslagBOX voor je deur!*

DÉ OPLOSSING VOOR EXTRA OPSLAGRUIMTE

BOX-it-up biedt niet alleen uitstekende service voor tijdelijke opslagruimte maar ook extra diensten. We plaatsen niet alleen de opslagBOX op je stoep, maar kunnen je ook helpen bij het inladen en het verhuizen. Want of je nou naar een nieuwe kamer of naar een nieuw huis gaat: een verhuizing geeft de nodige stress. Je moet een bus regelen, zelf rijden, de bus weer terugbrengen: gedoe. Met BOX-it-up wordt het een stuk relaxter!

* Geen bezorgkosten betalen?

Als je langer dan 1 maand huurt en valt je adres binnen een straal van 50 kilometer van ons adres in Zwolle, dan berekenen we geen retour bezorgkosten. Wij brengen de opslagBOX dan gratis weer terug!

* Geen transportkosten betalen?

Huur je langer dan 2 maanden én valt je adres binnen een straal van 50 kilometer van ons adres in Zwolle, dan berekenen we geen transportkosten. Wij brengen en halen de BOX dan gratis naar het adres waar we de BOX hebben afgehaald. Kijk, da’s makkelijk verdiend.

Opslag en transport direct geregeld

Woon je verder weg of huur je meerdere BOXen voor een langere tijd? We komen ook dan graag je opslagruimte bezorgen!
Want met BOX-it-up heb je maar een keer je spullen in handen! En voor de prijs hoef je het niet te laten. We maken graag een persoonlijk prijsvoorstel voor je.

IK ONTVANG GRAAG EEN VRIJBLIJVEND PERSOONLIJK PRIJSVOORSTEL