Gratis bezorging*

Gratis bezorging van onze opslagBOX voor je deur!*

DÉ OPLOSSING VOOR EXTRA OPSLAGRUIMTE

BOX-it-up biedt niet alleen uitstekende service voor tijdelijke opslagruimte maar ook extra diensten. We plaatsen niet alleen de opslagBOX op je stoep, maar kunnen je ook helpen bij het inladen en het verhuizen. Want of je nou naar een nieuwe kamer of naar een nieuw huis gaat: een verhuizing geeft de nodige stress. Je moet een bus regelen, zelf rijden, de bus weer terugbrengen: gedoe. Met BOX-it-up wordt het een stuk relaxter!

* Geen bezorgkosten betalen?

Als je 3 maanden huurt en valt je adres binnen een straal van 25 kilometer rond de gemeente Zwolle, dan zijn de bezorgkosten voor onze rekening. Wij brengen de opslagBOX dan gratis naar je toe en zetten ‘m daarna in onze centrale opslag. Wij rekenen voor het bezorgen van je opslagBOX(en) in het weekend een toeslag van € 25,- per BOX.

* Geen transportkosten betalen?

Huur je zes maanden of meer én valt je adres binnen een straal van 25 kilometer rond de gemeente Zwolle, dan zijn de transportkosten voor ons. Wij brengen en halen de BOX dan gratis naar het adres waar we de BOX hebben afgehaald. Kijk, da’s makkelijk verdiend. Wij rekenen voor het bezorgen van je opslagBOX(en) in het weekend een toeslag van € 25,- per BOX.

BESTEL DIRECT JE OPSLAG