Diensten bij tijdelijke opslag ruimte

BOX-it-up biedt niet alleen uitstekende service voor tijdelijke opslag ruimte maar ook extra diensten. Niet alleen bieden wij je ruimte voor het tijdelijk opslaan van je spullen die wij ook nog eens bij jouw voor de deur neerzetten maar we kunnen je ook helpen bij alleen een verhuizing. Want of je nou naar een nieuwe kamer of naar een nieuw huis gaat: verhuizen geeft de nodige stress. Je moet een bus regelen, zelf rijden, de bus weer terugbrengen: gedoe. Met BOX-it-up wordt het een stuk relaxter.

Ook voor hulpmiddelen voor het inpakken van je spullen en voor hulp bij het inladen: wij staan je daarom bij met onze service voor tijdelijke opslag ruimte.

Verhuisset van BOX-it-up

Speciaal voor jou hebben wij de verhuisset in het leven geroepen. Van bankhoes tot marker en van inpakpapier tot noppenfolie; in ons pakket zit alles van je nodig hebt. Ook dat is zó opgelost!

Verhuishulp van BOX-it-up

Met de verhuishulp van BOX-it-up is het inladen van je  opslagBOX is een eitje. Zet alles ingepakt klaar op de begane grond en samen met jou steken wij de handen uit de mouwen. Wil je het helemaal aan ons overlaten? Dat kan, wij werken nauw samen met specialisten. Ook dat is zó opgelost!

Voordelen BOX-it-up voor tijdelijke opslag ruimte

BOX-it-up ook bij jou thuis?