Op locatie… Zwolle Centrum

Opslagruimte bezorgd Zwolle Centrum.

 

blank

Opslagruimte bezorgd Zwolle Centrum. Woon je in Zwolle en wil je tijdelijke opslagruimte huren? Dan is BOX-it-up de oplossing. We hebben de opslagruimte bezorgd Zwolle Centrum, in de binnenstad van Zwolle, dicht bij het Bethlehemkerkplein, pal naast de voordeur. Klant heeft zelf ingepakt. Nadat de box ingepakt is, brachten wij de box naar onze beveiligde opslag op de Marslanden. De inboedel staat daar droog, beschermd en veilig en wordt door onze camerabewaking 24 uur per dag in de gaten gehouden. Dat is nog eens gemakkelijk een opslagruimte huren.

Opslagruimte op de Marslanden in Zwolle.

Een opslagruimte huren in Zwolle kan eenvoudig. Wij houden van service en van onze lage prijzen. Je huurt al voor € 69,- per maand opslagruimte. Om voor jou het verhuizen makkelijker te maken, hebben we ook diverse services bij de mobiele opslagruimte. Wij bieden hulp bij verhuizen en hebben verhuismateriaal. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat wij het transport voor je doen.

 

Opslagruimte terug? Bezorgen in Zwolle – Assendorp.

Heb je je tijdelijke opslagruimte niet meer nodig? Dan brengen wij de opslagBOX weer naar je (nieuwe) huis. Hier mochten we de BOX in Zwolle – Assendorp bezorgen.Ook in Assendorp is onze handige formaat BOXen goed te plaatsen. Bij het uitladen kunnen onze verhuishulpen je een handje helpen.

 

blank

 

Jouw voordelen